onsdag 24 augusti 2011

Förälskelse


Förälskelsen i grått går inte över. Den passar in i vilken årstid det än är, vilket humör man än har och till vilken färg man än vill. Grått fungerar till allt helt enkelt!

Och av bilderna att döma börjar jag nu bli redo för höst. Längtan ut till havet är stor och helst ska det vara den där dagen med lite sämre väder då de gråa nyanserna mellan himmel och hav blandas samman och vinden biter hårt i kinderna. Desto skönare är det sedan att komma in och njuta utav värme och höstmys.
Och med hösten börjar jag leta efter mönster på diverse stickat och virkat. Det hör årstiden till att gosa in sig i varma plädar och mjuka halsdukar. Och flitiga mamma hon stickar så det står härliga till. Och varje gång tänker jag att jag också måste lära mig detta...
Ytterligare ett hösttecken, fast mindre roligt, är att sjukdommarna börjar dra igång igen. Min lilltjej har varit hemma idag från dagis så därför har det inte blivit något fotograferande, varken på nyheter eller på loppisfynd.

5 kommentarer:

 1. Vilket fint collage, grått är en underbar färg! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Johanna! Jättefint collage!

  Grått är riktigt läckert...!

  Godnatt och sov så gott!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kollage! Ja det blev höst väldigt tidigt i år, och det är ju härligt på sitt sätt. Jag älskar den höga klara luften som snart kommer:)
  SÅ roligt att kika in på din fina bröllopsblogg!
  Vi hörs!;)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Grått, beige, brunt, vitt är nyanser som återkommer på min inspirationstavla inför kommande renoveringar. Harmoniskt. Och naturellt. Precis det jag gillar!!! Å på tal om gillar så ser jag fram emot när du börjar jula til ldet ;-D KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej snäckan!
  Jobbemail säger du?! Låter spännande! Hmm.?! ;)

  Idag köpte vi ny säng! :)
  I...GRÅ grov textil! Jättefin!
  Så nu är det dax för operation SOVRUM. Vi har leveranstiden på oss. Bra med lite press. Jobbigt med. Usch undrar hur det kommer gå? Har du tips på väggfärg..?
  Jag håller med, det är nåt visst med hösten...och en längtan till havet. Det är i och för sig vackert alla årstider.

  Nu ska jag stupa i soffan en sväng.
  Kramkram min vän

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails