onsdag 3 augusti 2011

Inköp av höstnyheterÄgnar kvällen åt beställningar till webbutiken. Det är en hel del som behöver fyllas på samtidigt som jag passar på att beställa in lite höstnyheter.
Nästa vecka börjar jag fota och lägga in nyheter igen. Leverantörsbesök är bokat och jag kör igång för fullt igen. Det är mycket att ta igen efter semestern.
Idag har jag fått hjälp av mamma med uppackning av varor. Jag har sagt det förut men säger det igen; att få leveranser är som julafton och tror nog att mamma kände likadant idag.Samtliga bilder är från Madam Stoltz. De har så otroligt mycket fint och helst skulle jag vilja beställa allt från katalogen...

4 kommentarer:

 1. vad härligt! förstår att det känns som julafton! kram

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Vilka fina saker! Hyllan var ju bara sååå läcker! Och kakfatet! :)

  Jag kan tänka mig att det är riktigt mysigt att packa upp paket och planera inköp inför höst och vinter. När vi andra fortfarande tänker sommar måste du hela tiden ligga steget före in i både en och två årstider.

  Tack för alla fina ord hos mig vännen. Du är så rar. Och klart att du måste åka ner hit till Skåne en dag. Jag är övertygad om att du skulle trivas och ett besök på Apotekarns skulle nog ge dig mängder med trädgårdsinspiration. :)

  Du har så rätt, vi har vansinnnigt roligt tillsammans med våra döttrar. De är numera två kloka tonåringar ed ena benet i barndomen och det andra på väg ut i livet och det är en ynnest att få vara med på resan och ha så kul tillsammans. :)

  Ta hand om dig fina Jenny och ha det så trevligt bland alla paket.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  Hoppas du haft en fin sommar...den går bara så fort. Har varit usel med hälsningar i sommar, det har bara varit annat och för lite lust att sitta framför datorn. Har tänkt på dig...

  Ja nu drar vi snart mot hösten, den känns redan aningens i luften... Och att få hem nya varor är ju en del av det hela. Fick Lisbeth Dahl idag, det gäller ju att beställa i tid från flera när Formex är så sent..synd...men, men, inget att göra... Det finns ju bra möjligheter ändå.

  Må så gott!
  Stor kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Å vad mysigt! Ser fram emot att spana in lite nyheter! Man längtar ju nu.. samtidigt som man inte är beredd att lämna sommaren =)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails