måndag 15 augusti 2011

Måndag


Det blev visst en bloggtystnad på tre dagar. Sommaren gjorde comeback och vi passade på att göra ett ryck med renoveringen. Vi är tacksamma över solen och värmen och kände att sådana dagar måste man ta tillvara på. Fasaden ska bytas vilket innebär att eternit och träplank har rivits och nu är vi mitt i uppbyggnaden. En härlig och efterlängtad känsla börjar nu infinna sig!  

Men så blev det plötsligt måndag, så här mitt i renoveringen, och det är bara att lägga huset åt sidan för att åter fokusera på jobbet. Men i eftermiddag är det dags igen. Fasadens alla hål gör att huset känns lite för dragigt och otryggt. Det här är definitivt ett projekt som vi måste slutföra!


Bild: okänd

5 kommentarer:

 1. Ja, det låter som ett av de där projekten man inte ska dra ut på för länge!;) Hoppas allt går bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Håller med Pernilla, ett projekt att dra i land
  :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera
 3. Kan nog vara bra att få åtgärdat fasaden innan vintern....
  Kanske inte så roligt men nödvändigt .

  Tänk att det finns så mycket nödvändigt att göra på ett hus hela tiden...

  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Den där bilden har jag oxå hittat någonstans, men minns inte vart, hoppades på att du visste;) Skulle gärna vilja ha de där bokstäverna....kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Vad spännande att ni är igång med fasaden nu och som du säger är det ju ett arbete man får fortsätta med när man har satt igång. Vilken tur att ni har sluppit de enorma regnmassor som vi har fått de senaste dagarna. Sådant vill man inte ha när man renoverar.

  Lycka till med renoveringen Jenny! Det ska bli spännande att se hur det hela blir sedan när ni är klara. Bröllop, terassbygge och nu fasad, vilken häftig sommar ni har haft. Ni inspirerar!

  Ta hand om dig fina du och njut av veckan, både vad det gäller webbutik och renovering.

  Stor Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails