onsdag 10 augusti 2011

Mössa och bikinitrosor...


Här sitter jag med tryck för bröstet. Ännu en gång blir vi påminda om att tiden inte räcker till. Vi sätter oss ner och pratar pratar pratar. Och till slut lättar det lite iallafall. Som jag nämnt tidigare här på bloggen kan vi inte stryka något av det vi gör eftersom vi älskar allt vi gör. Så på något sätt får vi vända och vrida på vardagen för att det ändå ska gå ihop. Ja ja det blir nog bra det där till slut...


Arbetet med webbutiken rullar på iallafall och nyheterna börjar nu betas av. Dock har dagens väder gjort det svårt att fota. Ena sekunden blåhimmel och sol för att plötsligt övergå till mörker och riktiga skyfall. Dagishämtningen lyckades jag givetvis pricka in vid det värsta skyfallet.


Det är inte konstigt att lilltjejen blir förvirrad. Vintermössa och bikinitrosor tyckte tydligen hon var en lyckad kombination...


Och så damp den ner. Formex-katalogen. Vi som hade bestämt oss för att hoppa över mässan denna höst... Men nu känns det ändå så lockande. Tänk om det finns något riktigt litet guldkorn som är som gjort för Hemlängtan.
Tyvärr är mässan ovanligt sent i år så alla nyheter är redan beställda. Så vi kör på vår ursprungliga plan och laddar dubbelt så mycket inför nästa mässa istället.


Och leveranserna fortsätter att dimpa ner. JaBaDaBaDo är nu påfyllt med gamla godingar samt två nyheter som ni hittar HÄR och HÄR.

Nu ska här bakas. För imorgon blir det leverantörsbesök...

3 kommentarer:

 1. Som du kämpar och sliter!!!! Förstår att mässan låter lockande, men du måste ta hand om dig själv oxå. kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Skönt att läsa att trädgården ger dig avkoppling emellanåt!! Er fina trädgård... glad att jag har sett den live:) Själv får jag nog bjuda hit dig när första snön har lagt sig, så att du inte ser hur det ser ut på vår lilla plätt haha;)

  Du gör så fina inlägg Jenny!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej där vännen!
  Vi reser inatt. :D
  Håller på att packa det sista. Ska snart ta ett glas vin och måla naglarna, sen börjar sista semesterveckan. :)
  Ska bli så underbart att lämna detta kalla, blåsiga land. (Fast vi har haft en bra sommar trots allt!) Men skönt att få komma iväg och umgås med familjen. Min bror & co ska åka med.
  Men visst ser man lite fram emot vardagen också med dess rutiner igen. Saknar de lugna stunderna på kvällen när barnen sover!

  Jag gillar outfiten! Hälsa henne det! ;)

  Kramar i massor

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails