torsdag 4 augusti 2011

Nästa trädgårdsprojekt?


Vädret har varit helt fantastiskt den senaste veckan. Vi njuter av sol och värme från morgon till kväll. Vet inte riktigt om det är frukosten på balkongen, lunchen under äppelträdet eller kvällsmaten intill husväggen som smakar bäst. Alla är de underbara på sitt sätt.

Vår uppmurade terrass börjar ta form och snart sitter vi och njuter av kvällssolen från ett nytt ställe. När terrassen väl är klar är det dags att tänka på nästa projekt. Kanske blir det ett mysställe liknande den på bilden...

5 kommentarer:

 1. Åhh vilken mysställe- underbart! Kram J

  SvaraRadera
 2. Vilken inspirerande bild! Det är så trist att sommaren är så kort - tänk så många utomhusprojekt man annars hade hunnit med.
  Kram Kristina.

  SvaraRadera
 3. Ja en hängmatta eller kanske en berså med ett gammalt badkar att ha hemma spa i vore nått... *drömmer* Men får inse att det är gungställning å studsmatta som istället får ta plats ;-) KRAM!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Jag har samma bild nerladdad i inspirationsmappen. ;) Stämningsfull är den! :)

  Vad spännande med er terass! Nu blir jag jättenyfiken och jag är så imponerad av er som inte bara planerar utan faktiskt gör.

  Hängmatta kan jag varmt rekommendera. Vi har två stora (från IKEA)hängandes i äppelträden och det är en sann vardagslyx att ligga där och gunga under träden och känna livet i sig. Rekommenderas varmt! :)

  Njut av helgen fina du och sköt om varandra!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. så mysig bild.
  Ha en fin helg.
  Kram¨
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails