söndag 21 augusti 2011

Renovering, loppis och bad...


Underbar helg fylld både med renovering, loppis och bad. Kameran har vilat sedan i fredags men i minnet sparar jag helgens händelser. Att vi nu fått upp våra dubbeldörrar ut till terrassen får oss att njuta lite extra i byggdammet. De nya dörrarna har vi invigt med räkor och vin sittandes i dörröppningen i solnedgången. Och jag har på känn att det är en plats vi kommer sitta mycket vid då  det värmde på riktigt skönt invid husväggen.
Och loppisbesöket visade sig blir en riktigt lyckoträff för oss alla där vi plockade på oss både det ena och det andra. Aldrig blir det ju som man tänkt men det är väl också det som är charmen med det hela. Plötsligt springer man på det där som man inte visste innan att man bara måste ha...
Helgen avslutades med en riktig baddag. Först på äventyrsbad och sedan i kusinernas utomhuspool. Tänk att dessa barn aldrig får nog av att leka i vattnet. Och jag värms inombords av att höra dessa underbara barnskratt och se deras lycka som strålar lång väg.

En bra helg helt enkelt.6 kommentarer:

 1. Vilken toppenhelg du har haft!!! Ska bli kul att få så fynden;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Älskar också mitt nyfunna intresse, spatsera rundor på loppis :) Förresten tack för ditt mail! Ha en trevlig start på veckan. Kram!

  SvaraRadera
 3. Läser åter igen ikapp dina fina inlägg Jenny! (maken har semester så det det blir många utflykter och lite mindre tid vid datorn:)
  Vilken härlig helg ni haft! Och jisses så härligt det lät med vin och räkor där vid husväggen, romantiskt:)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jenny, Jenny, men vad hittade du då? Man får inte säga A utan att säga B :)
  Ha en fin måndag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Bra helger är så härliga. Helger av det slaget behövs.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Du är så hemlighetsfull, vi vill ju gärna se både dubbeldörrarna å loppisfynden förstår du väl *ler stort* Ha en riktigt fin dag nu, här ska jag koka lite svarvinbärsgele tänkte jag... lagomt göra då regnet öser ner! KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails