måndag 12 september 2011

Älskade måndag...Måndag igen och tiden går med en väldans fart. Helgen spenderades bland annat på cirkus till barnens glädje. Jag minns ju själv hur speciellt det var. Med mamma i ena handen och popcorn i den andra drogs man in i en helt annan värld. Hundar som dansar omkring på bakbenen, clowner med jätteskor, akrobaterna med alla deras fantastiska konster och så de stora elefanterna... I det där tältet händer det de mest konstiga sakerna och det är som en sagovärld för ett barn.

Sonen och den jämngamla kusinen skrattade och roades medan de två 3-åringarna hade något mer kritiska blickar. Det blev nog lite för mycket intryck för de minsta och kanske att det hade räckt med den där jättestora godisklubban för deras del...Åter igen. Tack snälla ni! Jag läser era kommentarer och mail med ett leende på läpparna och jag kan inte förstå hur jag kunde tvivla på om bloggen gav mig något. Jag har fått bekräftelse på att det är ok att inte vara sprudlande glad varje dag och att jag inte behöver vara bäst på allt jag gör. Känns skönt, jag behövde nog få den bekräftelsen för att kunna fortsätta blogga som den människa jag är.Nu ska jag fortsätta att ha måndag. Jag hör ju till dem som verkligen gillar måndagar. Jag fylls med ny energi och tillåter mig att påbörja ett nytt projekt. Den här veckan ska jag fokusera på att fylla på vårt inspirationsgalleri.


Bilder: Etsy.com, Le Frufrú, okänd.

6 kommentarer:

 1. Ja men du tokmaja där, det är ju just för att du blandar livets alla delar som din blogg är så extra fin, för det är den. Alla produkter och alla tankar i en härlig samling!:)

  Hihi, ser de där söta kritiska ögonen framför mig... va ska detta nu va bra för...;) Härligt!

  Ska bli så roligt att ses igen!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, cirkus. Det har vi lyckats hoppa över hittills. Tror att jag hade den där kritiska blicken när jag var liten - och har nog aldrig riktigt glömt att jag hade så mycket förväntningar men att det inte var så kul. Någon gång får jag väl släpa mig dit så att barnen kan få ha sin egen uppfattning. :-)

  Fortsatt fin måndag!!

  SvaraRadera
 3. Jag tillhör också dem som gillar måndagar, men har man världens bästa jobb så.... Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Vi gick på cirkus med barnen förra hösten, men då hade vi otur att ha ett gäng djurrättsaktivister hängandes vid entrén. De stod med megafon och berättade för oss vilka dåliga människor vi var, hur dåligt djuren mådde osv. Det slutade nästan med att Hannah inte ville gå på cirkus.

  Jag kan dock hålla med om att vissa djur inte har på cirkus att göra. De elefanter och lamor som vi såg hade jag faktiskt hellre sett i frihet.

  Men visst är det en speciell känsla att gå på cirkus! :-)

  SvaraRadera
 5. Jag älskade inte den här måndagen så mycket - från 25 till 30 graders värme i en vecka till att vakna upp och höra ösregn... Hm. :-D

  Det kändes OK ändå förstås, men helst hade jag varit utan ösregnet.

  Så klart du ska blogga som du känner är riktigt och sant - det är det viktigaste. I bland slår man ju inte klackarna i taket.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Du är nog den första som jag hört älskar måndagar :-)

  Själv älskar jag fredagar, som nog de flesta andra också gör :-)

  Men idag har vi tisdag. Hoppas din tisdag blir fin.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails