tisdag 27 september 2011

Himmelsk äppeltosca


Sökandet efter nya recept på äppelkakor fortsätter i dessa äppeltider. I helgen provade jag Himmelsk äppeltosca från Tareq Taylor's hemsida. Och visst var den himmelsk god, den får definitivt sparas i receptpärmen. Nästa helg blir det ett nytt recept.

Äppelkakan avnjöts ute på terrassen samtidigt som vi började smida planer inför nästa sommar och nästa trädgårdssäsong. Det där med att planera ger mig ju en kick och så länge det handlar om trädgård är min man gärna med och planerar.


Men än är inte årets trädgårdssäsong över. För plötsligt gick hösten tillbaka några steg och sensommaren kom tillbaka. Underbart men nästan lite förvirrande. Och tydligen är det inte bara vi som är förvirrade för nog kan jag även räkna in den blommande gullvivan som står så stolt och blommar i våran rabatt.Så nu får vi passa på att njuta av solen så mycket vi bara kan för snart är det regn och rusk igen. Jag har nu de populära svarta paraplyerna på lager igen och fick även ett nytt paraply med gårdagens sändning av Lisbeth Dahl. När regnet sedan kommer tillbaka till oss är det lika bra att välkomna ovädret med stil!Och här är dagens andra nyhet i webbutiken. Ljuslykta i glas från danska Bloomingville.
Imorgon fortsätter jag att beta av nyhetslistan och kanske kanske att jag får min STORA leverans som jag väntat på så länge.


Bilder och recept: Bild bakom receptrecept, badkar, paraply, ljuslykta

1 kommentar:

  1. Vilka fina ljuslyktor.

    För mig är det tvärtom... jag fasar för dessa äppelkaketider. Jag tycker verkligen inte om det och vart man än blir bortbjuden i dessa tider är det någon som har bakat en äppelkaka som de vill bjuda på. Bara att bita ihop och hålla god min. ;-)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails