måndag 10 oktober 2011

En måndag på lagret


Jag brukar inte klaga över måndagar men idag känns det segt. Kanske är det för att det är kaos på lagret och att resten av dagen kommer att ägnas åt uppackning, hopvikning av kartonger samt försöka lösa det stora problemet med att få plats med samtliga varor. Vanligtvis hör det ändå till dom roligaste arbetsuppgifterna men idag känner jag mig ivrig att fotografera och få ut alla nyheter så jag har liksom ingen ro i kroppen.
Nåväl, det kommer säkert och vända. Om en timme står jag nog leendes och plockar kartonger i takt med musiken.  


Och ska jag vara på lagret flera timmar så få det bli de varma sockorna på! Mamma stickar och virkar så händerna glöder och jag är så tacksam för resultatet. Jag älskar höstens och vinterns trend med storstickade kläder och inredningsdetaljer. Min mamma lär inte bli sysslolös den här vintern!


Det är inte bara kylan som visar sina framfötter just nu för hösten har verkligen dominerats av blåst och regnoväder. Kombinationen av regn och blåst gör att vi fått en del läckage i mitt arbetsrum. Så innan renoveringen börjar på allvar måste alla hål hittas och tätas. Tråkigt men nödvändigt.
Tills vidare fortsätter jag att drömma mig bort bland alla fina bilder i inspirationsmappen. Jag önskar så att vi hade utrymmet att kunna bygga ett rum i rummet. Kanske man kan göra en liten variant av det. Trots allt kanske det är bra att det drar ut på tiden med tanke på att jag tydligen inte riktigt hade bestämt mig för hur rummet ska se ut...


9 kommentarer:

 1. Haha, den där lappen hade det kunnat vara jag som skrivit! :-D

  Ha en bra dag! :-)

  SvaraRadera
 2. vilket härligt inlägg!! Instämmer precis med lappen!! :) Sockorna var sååååå fina! sådana måste jag ha! kram och ha en fiiiin måndag! ;) emelie

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för dina fina ord hos mig. Det värmer i hjärtat.

  Jag hade hellre valt ett annat sätt att bli bättre på men tyvärr så hände det bara och det löste sig bra i slutändan, men vägen var tuff. Något man inte rår på och inte vill.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Det ÄR ju roligt när det kommer leveranser, men jag förstår dig...det är otroligt svårt att få plats med allt ibland...:)
  Hon som hjälpte mig med de vackra bilderna är en dam på 70 år som bara älskar shabby chic och att skapa i photoshop! Hon träffade ju helt rätt i min smak!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!!! Nu verkar äntligen blogspot slutat krångla, jag har haft jätte problem de senaste veckorna att lämna avtryck här :-/ Men har allt läst, isnpirerats och njutit av dina inlägg. Å trots aatt du hade en sed måndag bjuder du på inspirerande bilder, fotot med sockarna på var verkligen feel good :-D KRAM

  SvaraRadera
 6. Ja, alla bloggar med pop up har gått att kommentera hela tiden, så du må tro att jag är GLAD att du med fixat det :-D Så att jag kan kika in till dig på min lunch och säga hej, är lite ensamt här på jobbet ;-D KRAM

  SvaraRadera
 7. Låter som att du har mycket att göra och jag hoppas att allt går bra! :-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Underbara inspirationsbilder!

  Hoppas din tisdag blev bättre än måndagen och resten av veckan kommer bli super...

  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Wow vilka härliga sockar! Jag gillar också stickat på vintern.
  Den där måndagslappen skulle jag också vilja skicka in. Frågan är bara vart...? :)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails