torsdag 8 december 2011

Att inreda ett arbetsrum

Stjärna - loppisfynd.
Träkulor - Panduro
Glasflaska - Hemlängtan

Nu har vi kommit fram till den roligaste delen utav renoveringen; att inreda! Eftersom vi har blivit tvugna att skjuta upp renoveringen av arbetsrummet i nästan ett år har jag haft gott om tid att fundera och planera. Och i huvudet har det varit färdigt ganska länge. Alla möbler, lampor och detaljer har varit på plats och allt har känts så bra. 
Men nu när rummet står färdigt raseras planerna lite grann och det är dags att tänka om. Det började med den där vägglampan som kändes så himla bra men som i verkligheten inte fick plats på väggen. Jag missbedömde storleken totalt men vi har förälskat oss i lampan och försöker nu hitta en annan plats åt den. Och så har vi ju arbetsbordet som är det stora frågetecknet just nu. Det kommer att ordna sig till slut det också och kanske är det så att det bara är bra att planerna rubbas lite för att få ett bättre resultat.


Vår älskade lampa som skamset får ligga på golvet och vänta på en ny plats...
Skåpen är från IKEA och bambukorgen är från Hemlängtan.

6 kommentarer:

 1. Så kan det vara ofta tycker jag....man har en tydlig bild i huvudet av hur rummet ska se ut....men så blir det ändå inte så när man är klar.

  Lampan gillar jag, du hittar säkert en annan plats för den snyggingen.

  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 2. Åh, så fin stjärna!! Hela bilden är superfin, gillar kottarna också!
  Ha en fin kväll, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Den stjärnan har jag också i någonstans. Men jag köpte den ny på MIO tror jag. Dags att leta upp den:)

  SvaraRadera
 5. Det kommer att bli jättebra! Ska bli så kul att se sen, när det är färdigt!
  Ha en skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny!

  Spännande att äntligen få sätta igång med att inreda och jag ä vansinnigt nyfiken på att se hur det blir till slut. Med din känsla för färg och form är jag säker på att resultatet kommer att bli både smakfullt, läckert och praktiskt.

  Visst är det intressant det där att bilden i huvudet och verkligheten inte alltid stämmer överens. Själv tycks jag alltid göra ytan större i mitt huvud. ;) Men att behöva tänka om behöver ju inte betyda att det blir sämre. Tvärtom kan det bli så mycket bättre. :)

  Tack för dina fina ord Jenny och du, det är precis likdant här hos mig just nu. Tiden räcker bara inte till. Jag hinner inte med just nu och det som har fått stryka på foten är just bloggen och bloggrundor. Känns lite trist men så är livet just nu. Jag behövs mer på andra ställen. Precis som jag vet att du just nu har fullt upp med att få iväg alla beställningar innan jul, renoveing och allt julstök ovanpå de. Så ta det lugnt vännen, andas och njut mellan varven och blogga och ta bloggrunda när du har tid och lust. Du vet att vi finns kvar.

  Sköt om dig och de dina och ha en riktigt fin helg vännen!

  Kram Lotta

  Ps. Dina bilder är lika vackra som alltid. Jag och min kamera har en paus, men jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra snart igen.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails