onsdag 14 december 2011

Får man locka med lite vårnyheter?


Nu blir det ju kanske lite tokigt här. Mitt i julstöket visar jag vårnyheter. Men eftersom vårkatalogerna från mina leverantörer har kommit måste jag bara få dela med mig av lite smakprov. Först ut har vi Bloomingville som har en helt FANTASTISKT bra vårkatalog. Så pass bra så att jag faktiskt får lite andnöd...Och Bloomingville blir även den första leverantören som jag börjar plocka in nyheter ifrån. Den industriella stilen fortsätter och för varje säsong plockas det in mer och mer färg. I denna katalog tycker jag nog att rött, orange samt lila dominerar.Längtan till trädgårdssäsongen är stor nu. Vi kommer att satsa lite extra på vår trädgårds-kategori i vår.
Sedan är det bara att hoppas på att våren kommer tidigt och att vi får njuta utav en lång och snöfri vår.7 kommentarer:

 1. Ååååååååh så mycket fint. Skulle kunna tänka mig att hoppa rätt in i våren faktiskt, även om det ska bli mysigt med jul...
  Tack för rara ord hos mig nyligen, de värmde så gott!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Ha ha jag äääälskar dig! Var å klämde på årets första tulpaner i dag och hörde mig för när man kan börja beställa pärlhyachinter, för så snart julen är avklarad är jag inne på påsk å våren *asg*
  Och så duktig du är som nu är klar med klapparna, jag har en del kvar att köpa och slå in, men känner ingen stress då jag vet vad som ska köpas... och med åren har jag fått en skönt avslappnad isntällning till julen, den kommer ju oavsett om jag hunnit det jag tänkt eller ej har jag märkt... *ler* Kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Ser lovande ut! Visst känns våren lockande även om vi är mitt uppe i julstöket nu. Uppfriskande med lite fina vårnyheter! :)
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Jag hittade ingen e-postadress till dig så jag skriver här istället. Ang. kokboken av Monika Ahlberg som du skrev om på min blogg, den finns på Tradera nu! Sätt igång och bjud så hoppas jag att den blir din! :)

  http://www.tradera.com/perfekt-julklapp-brod-och-marmelad-rosendals-tradgardar-auktion_341808_145084763

  SvaraRadera
 5. Visst är det så att längtan efter vår och trädgård finns där. Detta trots att vintern Ännu knappt kommit.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Inte så svårt att längta till våren när man ser dessa härliga bilder! En snabb vinter och en lång vår, det tycker jag vore perfekt!

  kram Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails