måndag 5 december 2011

Längtan till julledighet...


Så har vi då passerat andra advent och nu är det verkligen inte långt kvar till jul. Barnen längtar efter Tomten och jag och min man längtar efter ledigheten. Jag längtar efter sovmorgon och långdragna frukostar. Sena kvällar framför en bra film eller en god bok. Jag längtar efter barnens upprymdhet och förväntningar. Efter paket och glädjedans. Och så har vi ju nyår att glädjas åt. En högtid med fokus på raketer och fint sällskap. 


Men det är mycket som ska göras innan julledigheten är här. Julmat ska planeras, julkort ska skickas, paket ska köpas och slås in...
Själv gillar jag verkligen inslagningarna på bilderna. Vackra paketinslagningar som är roligt att göra och framför allt väldigt upskattat att få. Trots det tror jag att det blir vanliga paketinslagningar i år. Det är så det brukar bli till slut. Tiden räcker helt enkelt inte till allt man vill göra...   


Nu åter till uppackning. Jag har fått leverans från Lisbeth Dahl och vi har därmed påfyllt med de svarta paraplyerna igen.


6 kommentarer:

 1. Ja, nog längtar man nu! Finfina paket! :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga paket!

  Men det blir nog som du skriver...vanliga paketinslagningar även i år.
  Det är ju det här med tiden som ska räcka till.......

  Ha en fin vecka,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Underbara paket!!! Och ja så mysigt det ska bli med lite julledighet och nytt kraftsamlande:) ÄNTLIGEN läser jag ikapp och njuter av dina inlägg som vanligt, gott att arbetsrummet börjar bli klart!! Ska kika in i butiken också, är så sugen på några nya detaljer här hemma, och Tomten, han som jag delar säng med, undrar vad jag önskar mig i julklapp...;)
  Hör av mig snart;)
  STOR KRAM till er alla fyra:)

  SvaraRadera
 4. Samma här...längtan efter barnens glädje och ledighet med familjen och mycket mys. Vilka underbara paket som väntar de dina...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Fin inspiration! Önskar också man hade tid att pyssla och knåpa mer, men "vanliga" paket är också fint! Hoppas din jul blir precis så mysig som du önskar. :)
  Hälsningar Madeleine

  SvaraRadera
 6. Hi hi jag tror du fick med allt man längtar till, exakt så känner jag, särskilt längtan till att slappa framför en film, ljus som brinner och alladinasken på bordet... *ler* Skönt att ni med fått lite snö nu, det gör det hela mer stämningsfullt å roar dessutom de små ;-S KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails