tisdag 17 januari 2012

Hjärtan på tork


Hjärtan på tork. Sött namn på en underbar fin poster. Detta var den tredje och sista postern för denna gång. Men det kommer att fyllas på med mer framöver!


Dagarna går snabbt som bara den nu. Känner att saker och ting har ett ganska bra flow just nu och jag fylls på med energi. Jag har så mycket jag skulle vilja göra den här våren så jag hoppas att energin fortsätter. Så snart våren kommer ska jag ta mig till mina smultronställen Gunnebo slott och Särö trädgård och tanka på med lite mer energi. Och så har jag mina skogspromenader också, de är som balsam för själen. Har ni något sådant smultronställe, där ni bara känner lycka och som ni återkommer till om och om igen?Nu ska jag köra en liten bloggrunda sedan är det inköp som gäller.

Ha en fin kväll!

10 kommentarer:

 1. Ljuvlig tacla! Och så även jag längtar tills den spirande grönskan gör entré.... Kan tro att folk vill ha trädgårdsaker nu, en nedräkning inför det som komma skall *ler*
  Att gå på loppisrunda med feber förstår jag var tungt, du skulle ha vilat istället vänne <3 En gammal kartbok kan nog vara svårt att hitta, just gamla sjökort, kartor, biblar, floror, djurböcke m.m. har blivit poppis hos gemene man å ryker rätt fort... Perfekt inslagningspapper, dekoration/pysselmaterial som man får vara framme för att kunna slåss om :-/ Hoppas dock du hittar en kartbok! *håller tummarna* KRAM

  SvaraRadera
 2. Men vad sött! Gillar verkligen alla de fina nya posters du fått in. Och vad snyggt du arrangerat i fönstret! Må så gott, kram / Madeleine

  SvaraRadera
 3. Oj vilken jättesöt tavla.

  Ha det gott och njut av ditt fina flow.

  SvaraRadera
 4. Så kul med de grafiska trycken från Millandante. Hon är riktigt duktig! Du tar verkligen fina bilder, det är en av sakerna jag verkligen gillar med Hemlängtan. Att du/ni lägger ner lite extra tid på fina produktbilder med känsla i.

  Jag älskar dessutom ditt nya arbetsplats! Stolen är toksnygg och skönheten som står på skrivbordet hade jag inte heller tackat nej till. ;)

  Kul att läsa att du har energi och att det flyter på nu.

  Ha en fin dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Den var rar! Inköp låter kul, känns som om jag skulle kunna klämma i med lite sådana just nu. Håller på att suga på ett lite större sådant. Visar vad nån dag :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Ni får komma och ta en skogspromenad med oss! Vi har ju hela fina Risveden utanför dörren!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så söt tavla!

  Ha en ljuvlig helg

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails