onsdag 18 januari 2012

Tvättmedelsboxar

Dagens nyhet i webbutiken: Tvättmedelsbox "White" samt "Color" från danska Bloomingville.
Skopan kommer ut i webbutiken inom kort och klädnyporna i trä kommer från Iris Hantverk.


Det här är den tredje varianten av tvättmedelsboxar som jag köper in till webbutiken. De är utan tvekan populära och visst känns det väl ändå lite roligare med vardagssysslorna om man omger sig med fina saker?

Jag har själv ett par tvättmedelsburkar men inte från min butik utan från mitt förra jobb som håller lika bra fortfarande. De är jättefina men min tvättstuga är verkligen inget att skryta om. Det står ju definitvt med på renoveringslistan men dock väldigt långt ner. Så långt ner så att jag inte brytt mig om att tänka många tankar över hur jag vill ha det. Tillsvidare kryssar jag mig fram bland smutstvätt och alla kartonger fulla med barndomsminnen och ska-vi-slänga-den-här-saken-eller-inte kartongerna. 
Och så har vi den där stora slangen som hänger i midjehöjd tvärs över rummet som jag måste krypa under varje gång jag ska till tvättmaskinen. Och innan vi dränerade så var det ständigt översvämmning i detta rum. Men det slipper vi nu iallafall och det är ju lyxigt! Och så har jag ju mina tvättmedelsboxar som sagt var... 8 kommentarer:

 1. Så fina! Sådana skulle man haft i tvättstugan.. hoppas dom inte är allt för dyra!

  SvaraRadera
 2. Men du så fina! Jag har just nu en gräslig tvättstuga i källaren som inte de finaste burkarna i världen skulle kunna göra något åt. Men tänk när jag får en ny fin tvättstuga! Då hade dessa platsat.

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Nääe, så typiskt! Jag som faktiskt köpte nya för bara några veckor sen. Men dessa var ju mycket finare!!

  Jag ångrar inte budgetrenoveringen av våran lilla tvättstuga. Så mycket roligare att göra det man ska där inne :)

  Kram, E

  SvaraRadera
 4. Så söta och så smart...

  SvaraRadera
 5. Väldigt fina burkar.. det blir lixom lite roligare att tvätta då! kram emelie och elin

  SvaraRadera
 6. Verkligen snygga!!! Vi har tvättstuga nere i källaren, och det var bland det första vi målade om, för väggarna var knallrosa i en mörk färg och golvet grönt. Behöver nog inte säga mer?! Nu är väggarna vita och golvet grått, lite hyllor och lull lull gör det till en relativt mysig plats. Ska bara få tummen ur och fixa bastun så blir kanske källaren mer använd än vad den är nu... Önskar dig en fin dag <3 KRAM

  SvaraRadera
 7. De är jättefina. Vår tvättstuga är rätt fin - eftersom huset är nytt. :-) Skönt! Det blir allt lite trevligare att pyssla med tvätten då.

  Förstår dock om det inte är den renovering som åker upp först på listan. :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails