tisdag 27 mars 2012

En bra start på dagen

(Bilder tagna med mobil)

Det blev en oplanerad promenad efter jag lämnat barnen på dagis idag. Det är riktigt skönt ute idag igen och dimman låg så magiskt vackert över åkern så jag var tvungen att ta mig en vända och insupa denna vackra natur. 

Så nu känner jag mig mer än redo att ta tag i denna tisdag. Gårdagen ägnade jag åt vabb med en mycket hostig son och en rastlös dotter. Tur är väl att man kan tillbringa dagarna utomhus i alla fall. Det blev ett antal krocket-matcher som vanligt. Sonen gör upp banorna och ingen är den andra lik. De går runt huset, uppför stenar, nerför trappor och givetvis spelas matchen med specialregler. Tänk att sonen alltid vinner och jag alltid förlorar, konstigt det där!


Nu blir det lunch på terrassen och sedan ska här fotas nyheter!

5 kommentarer:

 1. Åhhh vilken ljuvlig omgivning du kan promenera i! Vackra foton <3
  Här var jag iväg och köpte träningsskor på lunchen så nu har jag ingen ursäkt, att sätta igång jag med... ;-D KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder! förstår att det var en bra start på dagen:)

  Du, jag måste fråga dig om de supersnygga taklamporna i arbetsrummet. Finns de i din butik?

  Ja, egentligen gillade jag allt du visade från ert hem:) En sån där putsad vägg t.ex, det skulle jag vilja ha i sovrummet. Hur har ni gjort den?

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taklamporna kommer in i webbutiken inom kort.

   Den putsade väggen blev en ganska lång historia. Förstå satte vi upp mineritskivor som vi sedan putsade med murbruk c. Dock blev putsen för brun, jag ville ju ha grå så vi har slammat den några gånger med cementbruk vilket gjorde den lite gråare. Känner mig fortfarande inte helt nöjd med färgen men nu får det vara så här ett tag.
   Innan man putsar kan man med fördel näta väggen för att undvika sprickor.
   /Jenny

   Radera
 3. Vilken underbar start på dagen!

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig liten väg! Det är så härligt att komma ut på morgonen. Den lilla tid som vi var utan hund satt vi inne och tryckte, vi var knappt utanför dörren på över två månader. Nu är vi ute nästan hela tiden känns det som!

  Kram, Emma

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails