torsdag 22 mars 2012

Kamelia


Mars har varit helt fantastiskt så här långt. Tänk så mycket sol och värme vi fått och därmed också en lång vår. Trädgårdssäsongen kunde inte ha börjat bättre.

Så fort vi avslutat vår arbetsdag ägnar vi oss åt trädgården och utelivet. Varken jag eller min man är särskilt sugna på att gå in och göra kvällsmaten. Det blir en tävling i krocket som vår son gladeligen arrangerar, och förloraren får givetvis gå in och ställa sig vid spisen. 
Hade vädret varit lite mer stabilt om vårarna och somrarna hade ett utomhuskök varit en god tanke. Men just nu står det inte högst upp på vår önskelista. För först är det ju tusen andra saker att fixa. Vi har mycket framför oss alltså men konstigt nog är trädgården det enda stället jag inte blir särskilt stressad utav. Dessa timmar på eftermiddagarna i trädgården är guld värda, de ger så mycket energi!


Och nu är vi ägare till denna Kamelia. Så underbart vacker men så svårskött. Vi får se hur det går men vi ska göra vårt bästa för att hålla denna skönhet vid liv.
Den står nu ute på terrassen och vid sin sida vaktar vår katt. De är fina ihop, vår grå katt och den rosa Kamelian.

6 kommentarer:

 1. Vacker kamelia - och vacker katt! :-)

  SvaraRadera
 2. Underbar blomma!! Och vilken fin misse. :-)
  Hoppas du får en skön helg!

  Min man ringde precis, han skall åka och köpa grill och jag hade ingen talan....så nu är det VÅÅÅÅR! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Äsch. Det är jag som är Anonym, jag kan inte skriva in mitt namn?? /Cissi Winge

  SvaraRadera
 4. åh, vad det är vackert med Kamelia...nu blir jag sugen på att införsaffa en ny till mig själv ! Brukar dock aldrig ha någon tur med dem...:)Men skam den som ger sig !

  SvaraRadera
 5. Fina Trubbe! Hoppas att han mår bra! Och hela familjen också, så klart! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Trubbe mår fint! Han börjar ju bli gammal nu så det går lite långsammare... Vår granne har skaffat katt och de har blivit vänner, kul att se!
   Hoppas att allt är bra med dig Carolina!

   Radera

Related Posts with Thumbnails