tisdag 6 mars 2012

Nyheter från ShynessIdag har jag börjat lägga in lite nyheter från Shyness. Bäddtextilierna utökas nu med det populära mönstret "Delight" i färgerna blå, sand och röd. Det speciella med denna serie är att påslakanen och örngotten har olika design på respektive sida. Detta gör att man har möjlighet att variera sin bäddning på 4 olika sätt. 
Och precis som med de övriga bäddtextilierna från Shyness så är dessa tillverkade i Öko-tex bomull.Här ser ni då örngottet som har ett vackert mönster på ena sidan och är vit med mönsterband på den andra sidan. 

I "Allt i hemmet lantspecial" hittar ni en artikel om Anna Bilén och den nya serien "Delight". 


Hela arbetsdagen har ägnats åt Shyness idag. Först uppackning och sedan lite ommöblering på lagret. När det kommer så här mycket varor på en och samma gång är det nödvändigt att flytta omkring på varor och försöka vinna så mycket plats som möjligt. Det är ett projekt som får fortsätta i morgon samt att jag hoppas hinna lägga in lite fler nyheter.

3 kommentarer:

 1. Det är verkligen ljuvligt, önskar så att jag hade massa slantar att lägga på denna ljuvliga bäddserie... Men altanbygget slukar allt för tillfället, så glad jag ska vara då vi är färdig med den! Det är inte skoj att lägga pengar på glaspartier, brädor, färg, isolering, plåt m.m. även om resultatet blir trevligt i slutänden *ler* Massor av kramar <3

  SvaraRadera
 2. Så fräscha, vackra påslakan! Vilken somrig känsla jag fick nu... :)
  Ha det gott / Kram Madeleine

  SvaraRadera
 3. Så snyggt och så bra att kunna vända och variera sin bäddning! Ser fräscht och nytvättat ut!

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails