torsdag 19 april 2012

Gästbloggare: Anna Bilén (Shyness)Först vill jag tacka Jenny för den hedrande frågan att få skriva på Hemlängtans blogg. Till och från läser jag bloggen både för att vi har blivit vänner under tiden som vi har samarbetat men också för att jag ofta känner igen mig i det som står här. Det Jenny beskriver stämmer så väl med hur det är att vara småföretagare, mamma, försöka leva i sin dröm och samtidigt fixa och trixa med allt som händer och ska tas hand om. 


Jag startade mitt företag Shyness Interior hösten 08 och hade siktet inställt på att utveckla ett varumärke för hemmet. Namnet Shyness hade jag gått och funderat på under tiden som jag var mammaledig med min dotter och så småningom växte hela känslan och särprägeln i Shyness fram inuti. Jag kände mig som ett kreativt ånglok tills jag började tänka på att jag skulle förverkliga idén, då blev det knivigare. Jag har många vänner, samarbetspartner och andra som stöttat mig under vägens gång men också en mängd ifrågasättande, inte minst från mig själv. Jag är enormt glad idag för att jag bestämde mig för att bryta upp från mitt tidigare liv och fått vara med om allt som äventyret med Shyness har gett. Från att jag satt hemma och sydde prover till idag när det faktiskt är ett litet företag med försäljning både i Sverige och utomlands. 

Det finns oceaner av glädje, skratt och tårar som jag har fått uppleva och med risk för att trötta ut dig som läser så sätter jag punkt för den här gången och skickar med, att om du går och bär på en liten idé om så väldigt liten som du vill förverkliga – gör det! För idag vet jag, att komma över rädslor och få jobba med kreativitet och det som man valt långt inne i hjärtat det ger en ny dimension till livet som jag unnar alla att få uppleva. 


Välkommen till min dröm, välkommen till Shyness! 
Kram / Anna Bilén


Bilder: Shyness

3 kommentarer:

 1. Vilka underbara inspirerande miljöer som fotats! Och så kloka ord på det. Sådan pepp kvinnor emellan behövs. Och en dag ska jag våga. Att leva en dröm, med både med och motgångar...

  Trevlig helg! <3

  SvaraRadera
 2. Tack Anna för ett fint inlägg hos Jenny! Jag står här i köket och ser en handduk hängandes på en krok och det gör mig glad varje gång. Både för att den är fin att se men även för ett det var en fin gåva i Trollhättan när vi föreläste.
  Du är en inspirerande kvinna och jag ser fram emot att ses vid tillfälle framöver.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej Therese och Linda, tack för fina kommentarer!
  Pepp är det bästa som finns för att våga och hålla fast vid det man vill göra, det låter som du ska våga Therese och Linda hoppas jag se snart igen.
  So long / Anna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails