torsdag 10 maj 2012

Betydelsefulla frukoststunder
Hej å hå vad jag är trött ikväll. Man kan ju tro att det var jag som steg upp 5 i morse och inte min man...
Annars är vi ganska bortskämda med lugna och härliga mornar i den här familjen. Både jag och min man kan styra våra arbetstider relativt mycket och börjar därför kl 9 om mornarna. Vi får ju passa på nu, snart börjar sonen i skolan och då är det slut på denna härliga och lugna start på dagen.

Baksidan av dessa lata mornar som vi tar oss är att vi ju faktiskt aldrig är lediga helt. Några minuter efter vi vaknat kollar vi av mail och strax efter kl 8 börjar telefonerna ringa. Men jag klagar inte, det här arbetssättet passar oss alldeles utmärkt just nu.


Att sitta i lugn och ro vid frukosten är den bästa start på dagen tycker jag. Dels för att jag älskar att äta frukost och dels för att vi har våra bästa pratstunder då. Alla är pigga och glada och jag vet inte hur många idéer som föds fram under dessa frukoststunder.
Hur ser era mornar ut? Vet att många inte ens äter frukost hemma utan tar det i bilen i bilköerna eller på jobbet...

2 kommentarer:

 1. Så härligt att få vakna till liv och ta det så där lungt på morgonen, här kliver maken allt som oftast upp 02.30-03.20 så gemensamma frukostar är ovanlig då jag låter honom sova ut på helgerna, tycker han är värd det med råge med tanke på hans arb tider på veckorna ;-D
  KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å himmel vad tidigt... hur klarar han det? Förstår verkligen att du ger honom sovmornar på helgerna då. Kram!

   Radera

Related Posts with Thumbnails