onsdag 13 juni 2012

Galet för en fegis som jag...


Så här fungerar jag: Jag beställer tid hos den gamla vanliga frisören och säger samma sak som alla andra gånger då jag sätter mig i frisörstolen. "Klipp upp lite grann så att det blir liv i håret. Lägg i lite slingor och få det att se så naturligt ut som möjligt." 

Inga osäkra kort, inga chansningar, inte några större förändringar... 


Men så blev jag 34år ( fastän jag trodde att jag var 32år) och de gråa hårstråna kom smygandes och åldesnojjan kom på besök för första gången. Det har blivit många timmar framför spegeln. Rycker de grå så fort jag ser dem och har aningens svårt att acceptera läget. 
Men till slut beslöt mig för att sluta upp med dessa löjligheter. Och jag vet inte om det var bra eller dåligt att jag för första gången lät bli att ringa frisören och istället prova mig på lite större förändringar. För hur galet det än låter så bad jag min älskade man att både klippa och tona mitt hår. Galet för en fegis som jag...


Men hej, här är jag. Jag överlevde min mans första försök som frisör och ger honom förtroendet även i framtiden. Självlockarna blir så glada när saxen kommer fram och jag blir glad när mitt tjocka hår tunnas ut lite grann. Och färgen blev ju både mörkare och rödare än min grå/brun/blonda kaluffs sedan tidigare. Och åldersnojjan, ja den försvann med på köpet...
Jag har uppdaterat min bröllopsblogg. Vackraste Marit ( Marits Vita Skrin) har gått och gift sig och inte helt oväntat hade hon ett sagolikt bröllop...10 kommentarer:

 1. Alltid bra att byta frisör när man vill ha en förändring av frisyren.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Så jäkla underbart!!!! Det låter jättesnyggt! Kan man boka tid hos honom nu då??
  Ler och tackar för ett härligt inlägg:)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att boka på :-) Men han kan bara klippa en frisyr...

   Radera
 3. Ja någon åldersojja ska du INTE ha, trodde det var en flicka på bilden ju, vilken hy och läppar du har! å hårfärgen gillas med, ska nog vara lite crazy jag med och tona in röda slingor... törs du törs jag ;-D KRAM!

  SvaraRadera
 4. Supermodigt, skulle jag aldrig våga.

  Min frisörska sedan många år går i pension och jag tänker att jag aldrig kommer att våga gå till ngn annan och göra slingor. Råttfärgat från och med nu...för att jag är en fegis.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Visst är det lite befriande med lite "bus", och att ibland våga ta steget...?? Jag har sett en så bra bild med två "bubblor" där det står "Your comfort Zone" i den ena och i den andra bubblan står det: "This Is Where Magic Happens".... Och det ligger ju mycket sanning i det... Att när man VÅGAR saker så händer det saker... Och ibland magi.... :-)

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt inlägg! När mina första grå kom så stod jag med en pincett framför spegeln och försökte rycka bort dom! Hihi
  Har liiite åldersnoja fortfarande och färgar över det grå så fort jag har en liten utväxt! Det går väl över med tiden, lika bra att acceptera att man blir äldre :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Modiga du! Ser finfint ut på bilden!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 8. Wow, vad modigt! Underbar bild, det ser sååå fint ut!. :) Verkligen modigt. Här går jag och småfunderar på att klippa lugg. Eller nja, det har jag gjort nu i några månader. Är en fegis jag. ;) Plus att jag tycker det vore kul att bli riktigt blond. Du vet platinablond.

  Ha det så fint!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
  ...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
  Ha en kanondag! KRAM // Lina

  PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails