fredag 1 juni 2012

Påfyllning i butiken...På bilden oval ser ni en stor taklampa som även är dagens nyhet i webbutiken. Bambuskärmens ursprungliga användningsområde är som fiskebur i södra Thailand. Det är risodlare som tillverkar dessa bambuskärmar på deras lågsäsong då det inte finns så mycket annat att göra.


Jag har även lagt in dessa knoppar i webbutiken idag. Knopparna med siffrorna som jag visade tidigare får nu sällskap utav dessa och så småningom kommer det in fler knoppar. De danska leverantörerna kan ju det här med knoppar. Det finns så otroligt många vackra att välja mellan...


Och som ni kanske märker har jag nu fått min leverans från Bloomingville. Förutom nyheterna har jag fått påfyllning av dessa lyktor. De blev ju otroligt populära och tog slut riktigt snabbt. Tyvärr tog de även slut hos Bloomingville men nu har jag i alla fall lyckats få hem några. Är osäker på om jag får in dem igen då Bloomingville har slut på dem igen.Och tidigare i veckan fick vi in dessa söta tyghus. Fin inredningsdetalj i barnrummet och går att hänga om man vill det.


Nu packar jag snart ihop och tar helg. Barnen ska hämtas på dagis och fredagsmys ska handlas. Det blåser för fullt idag så vi får hoppas på bättre väder till helgen. Någon som har några roliga helgplaner?5 kommentarer:

 1. Gillade verkligen den där lampan:)

  Helgplanerna består av att hålla sig inne så mycket som möjligt, tror jag! Har hört att det ska bli regn, regn och åter regn. Myshelg, alltså:)

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åhhh bara älskar knopparna!!! Så fina! Å jag är så glad i mina lyktor med trollsländor, nästan alla som kommer på besök lägger märke till dem och undrar var de är köpta :-D Hoppas nu att du njuter av en fin fredagskväll å har en härlig helg framför dig <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Tack för fina kommentarer hos mig. Glad jag blir, det värmer! :)

  Oj, så mycket fint. Älskar knopparna och ljuslyktorna.
  Ha en fin helg!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Som vanligt har du helt underbara bilder att inspirera med!! Sååååå mycket fint och så mycket man vill ha... -Suck... :-)

  Ville egentligen bara titta in och önska dig en fin helg, men fastnade i bildkavalkaden och började fundera över var jag skulle kunna ha knopparna och de där finfina muggarna/ljuslyktorna... -Hmmm......

  Men innan jag fortsätter dagdrömmandet så ville jag önska dig och de dina en trevlig helg.

  Kram!

  Angelica

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint! Jag tror allt att jag får t amig en liten titt i butiken och titta på alla nyheter. Och dina bilder Jenny - helt magiska! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails