söndag 19 augusti 2012

Veckan som gått...


Jag visar de senaste dagarnas Instagram bilder och sammanfattar veckan som gått. För nu börjar det bli ordning på saker och ting igen. Semestern är slut och vardag och rutiner är här igen. Äntligen är det dags att fokusera helt på jobbet igen och äntligen börjar det bli lite mer regelbundet med bloggandet!


Att ta tag i produktfotograferingen kändes extra roligt. Det var många veckor sedan sist och det finns en hel del nyheter att ta tag i. Och det gäller att ligga i för snart kommer det en himla massa julvaror som också ska fotas och läggas in i webbutiken.


Så här efter semestern bubblar man av funderingar och planer. Lika bra att försöka få ner det på papper så att de inte glöms bort. Perfekt jobb också för att få sitta ute på terassen och jobba.För veckan har verkligen bjudit på riktigt fint sommarväder. Som tur är har barnen haft inskolning på skolan och dagis vilket inneburit lite kortare arbetsdagar för oss. Perfekt för några extra timmars trädgårdshäng på eftermiddagarna.


För orken har inte riktigt varit med oss denna vecka. Så lite vila emellanåt har det allt blivit.


Så mycket lägligt damp den stora tjocka katalogen ned. Visserligen har jag inte riktigt hunnit bläddrat igenom den ännu men en liten snabbkik har det blivit och visst känns väl årets katalog positiv?Fredagskvällen tillbringades inne i Göteborg på kulturkalaset. Gatorna var fulla av människor och barnen jämförde Avenyn med en myrstack. Jag älskar stämningen på sådana här gatufester men har aningens för dåligt tålamod för att köa till allt.


Barnen avlämnades hos mormor och morfar för en helg och vi ägnade lördagen åt bröllop ute på Marstrand. Det är ju något alldeles speciellt med bröllop och brudparet var underbart vackra. Med både kanonavfyrning och rundvandring i Carlstens fästning började sedan en riktigt lyckad bröllopsfest. Det är något speciellt när nästan samtliga gäster dansar hela kvällen!


Så den här dagen har minst sagt varit riktigt seg. Men det är det värt och på eftermiddagen återförenades vi med våra barn hemma hos kusinerna för bad och grillning.

I morgon är det ny vecka och nya tag. 


Bilder: Instagram (@minhemlangtan)
5 kommentarer:

 1. Härliga bilder, mycket på gång! :-)

  SvaraRadera
 2. Rolig veckosummering! Ja här börjar jobbet imorgon igen efter 4 underbara sköna veckor. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig sammanfattning av er vecka, gillar behinde the scene bilden på produktfotograferingen, och ser fram emot att se julnyheterna inom en inte allt för lång framtid! KRAM och tack för lycka till:et, lär behövas för han ger sig in i en rätt tuff bransch... Men man måste våga för att vinna sägs det ju!

  SvaraRadera
 4. Mycket kul ni gjort under veckan.
  Bröloppet känns ju som det var extra mysigt.

  Julnyheter, vad blir det tro?

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Vilken skön blandning av allt möjligt! Göteborg och västkusten... härligt - alltför längesen jag var där.

  Hälsningar
  Eva

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails