torsdag 11 oktober 2012

Höstens moodboardDen senaste tiden har det varit många inlägg här på bloggen i form av kärleksförklaringar till hösten. Och eftersom veckans torsdagstema i Inspirations Fabriken är "Höstens moodboard" fortsätter jag. 
För trots trötthet, mörker, stelfrusna fingrar och tår så är det något med den här årstiden som är så fascinerande och vackert. 

Och tänker jag efter så är det så här varje årstid. Allt har sin charm och det är en underbar känsla att förändras tillsammans med årstiderna. Trots min kärlek till trädgården kan jag nu tycka att det känns skönt att stänga dörren om mig och ägna mig åt hemmet. Trots att jag älskar att gå barfota letar jag med glädje fram alla fina raggsockor. Jag plockar och fixar här hemma, ändrar på hyllor, byter ut lite kuddar och ägnar mig åt höstrensning i långsam takt framåt.

Jag dricker te i mängder, ger mig ut i skogen flera gånger i veckan, myser med familjen hopkrupen i soffan och tänder både lyktor och ljusslingor. Det är höst för mig!


14 kommentarer:

 1. Vilket gulligt tepåsefat du har.
  Håller med om raggsockar och tedrickande!

  SvaraRadera
 2. Jättefin moodboard! Skulle kunnat vara min egen. Både färger, material och form.

  SvaraRadera
 3. Härligt att kika på din tolkning av höstens moodboard.
  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 4. Riktigt ser hur du hasar runt i raggsockor och pyntar och dricker te!;-) Idag hade vi bara fyra grader här i Bergen. Då tyckte jag det var ok att ta fram älsklingshalsduken, den stora tjocka, och vira den flera varv runt halsen. Så härligt! Ha en strålande fin avslutning på torsdagen. Kramis

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt moodboard du visar upp! Så fint med ljusslingan! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig tolkning...=)

  Ha det bra !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 7. Så härligt det låter med höstmys! Fina bilder med vedträn och höstlöv! Ljusslingor har jag året om.
  I morse hade vi första frosten.

  Ha en skön hösthelg!
  Agneta

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig moodboard! Jag känner den mysiga höststämningen ända hit. :)

  SvaraRadera
 9. Underbar höstmood! Raggsockor, levande ljus, ljusslingor, te, löv, ved, kastanjer... älskar alltihop! :) Ha en superskön höstmysig helg! KRAM

  SvaraRadera
 10. Så fint moodboard & allt stämmer in på den mysiga hösten:)

  Ha en fin helg!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 11. Så vackert och vilken skön höststämning du bjuder på! Fina bilder!
  Härligt att det är full rulle framåt också:) Samma här, har återkommande föreläsningar i Kungälv denna höst och tänker extra på dig då jag är där:) Vi får boka in en höstfika snart! Och så småningom alla tre...:)

  Vi hörs!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Ja det är så sant att varje årstid har sin charm, jättefint moodboard du gjort passar verkligen bra in för hur man känner just nu ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 13. Åhhh vilka fina och inspirerande bilder. Visst är hösten underbar?! Dock blev det vinter över en natt här och nu är skogen inbäddad i ett vitt täcke... märkligt och trollskt, nästan magiskt. Men ack så kallt och blött ;-P Får se om det blir mer jakt, eller om ajg blir mer förkyld efter dagens strapatser. Ha nu en fin kväll! KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails