torsdag 10 januari 2013

Favorit i repris


Temat "Favorit i repris" startar upp vårsäsongen i Inspirations Fabriken. Jag kom att tänka på en bild jag tog för ganska exakt 2 år sedan då jag hade sådan enorm vårlängtan. Och eftersom den där längtan efter trädgården, ljuset och värmen är minst lika stor nu passar det bra att visa dessa bilder som min favorit i repris.

Snart är det dags för mig att ta tag i alla krukväxter här hemma. De börjar se lite ledsna ut så lite ny jord är nog välbehövligt. Lite nya växter ska införskaffas (pärlhyacint är en favorit så här års) och pelargonerna ska väckas till liv igen. Och sedan börjar planeringen av trädgården att sätta igång på allvar. Vilken härlig tid vi har framför oss!


12 kommentarer:

 1. Tack för gullig kommentar hos mig.
  Angående sop set så köpte jag det långa för ett tag sen.. måste varit hos dig..!?!
  Men åh vad jag är nöjd med det.
  Kul att du fått samma i kort modell.
  Det är snyggt att alltid ha framme. Mitt står alltid i köket. Snyggt.
  Ha en fin dag
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eva, du har nog missat att informera att det finns en anledning att du har så många besökare. Det har ju blivit något av en bloggstorm efter det har framkommit (och bevisats) att du har nätmobbat bl a Petra på House of Philia.
   Jag tycker att du borde skämmas och framför allt be om ursäkt till Petra. Och nu ser jag att du försöker hävda att det är du som blivit nätmobbad. Pinsamt. Det enda alla kommenterade på din blogg innan du stängde av anonyma kommenterar var att respektfullt sluta upp med att vara elak.
   Hemlängtan, läs gärna inlägget och alla kommentarer från 7 januari på bloggen HoP.
   Själv tar jag avstång från allt näthat och mobbing och kommer hädanefter välja att inte läsa bloggen evalevabo.

   Radera
  2. Hej du anonyma människa!
   Jag har nog missat en hel del i bloggvärlden verkar det som. Tycker det är så oerhört synd när det blir så här. Jag tar verkligen avstånd till nätmobbing och kan inte för mitt liv förstå varför man går in på en annan blogg och skriver elaka kommentarer.
   Alla har rätt att skriva och visa vad man vill på sin egen blogg och ändras man som människa har ju även bloggen rätt att ändra riktning och stil. Passar det sedan inte besökarna så behöver de inte besöka bloggen.

   Jag vet inte riktigt vad som hänt i detta fallet mellan dessa två bloggar och är inte någon flitig besökare hos någon av dem på grund av tidsbrist. Eftersom jag inte vet vad som hänt kan jag heller inte ta ställning, men jag hoppas givetvis att båda deras bloggar ska handla om annat än elakheter.

   Hittills har jag upplevt bloggvärlden som något alldeles fantastiskt och mött så många likasinnade. Jag hoppas att alla andra bloggare också ska få uppleva denna positiva sida och framför allt önskar jag att all denna nätmobbing upphör!

   /Jenny

   Radera
  3. Hej Jenny!
   Ja, ursäkta mig jag kunde inte låta bli att informera dig om vad som hänt när jag såg ditt inlägg på hennes blogg.
   Och när jag såg hennes inlägg här hos dig så kunde jag heller inte låta bli att säga ifrån.
   Men tack vare detta så hittade jag ju till din fina blogg som jag kommer fortsätta att läsa.
   Låt 2013 bli det år då vi är snälla mot varandra i cybervärlden :-)
   kraaaaaaaaaaaam
   från den anonyma människan

   Radera
 2. O det är mitt dåliga samvete det där med omplantering av krukväxterna... det blir definitivt inte varje år och definitivt inte så här års utan det har blivit på sommaren när man kan hålla till ute och spilla jord och sånt. Men jag vet ju att det är NU dom vill ha ny fin näring, dom stackarna och en rejäl dusch också! Jag får skärpa mig, jag har ju en stor fin tvättstuga där jag kan hålla till!

  Kram från en Eva till

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Förstår verkligen att du valde dom som favorit i repris. :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt, längtar så efter våren nu och planeringen av trädgården är i full gång.
  Ska också ta tag i krukväxterna endera dagen.
  Härliga bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jord mellan fingrarna...härligt! Borde också ta tag i de ledsna krukväxterna här hemma, du trampade på en mycket öm dåligtsamvetetå nu:-)) Fina bilder! Ha en förträfflig torsdagskväll.. Kramis

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga vårbilder! Så mycket fina bilder på din blogg!
  Och vilken bedårande vovve i tidigare inlägg! Valpar är ju bara för söta!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Inte så ofta jag har fingrarna i jorden precis... Men du skriver så inspirerande att jag nästan (men bara nästan!)får lust att bli en trädgårdsmänniska jag med;) Härliga bilder!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga vårbilder o vilken mysig blogg du har. Tack för din kommentar hos mig. När våren kommer skall jag fortsätta med den kryddträdgård vi påbörjade förra sommaren. Hur det nu skall gå med mina icke gröna fingrar. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. härliga vårbilder! Och vilken mysig blogg du har:)
  Visst är det kul att fabrikens teman är tillbaka igen:)

  Ha en härlig fredag!

  kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails