tisdag 29 januari 2013

Laga mat med kärlek...Vi börjar närma oss Alla Hjärtans Dag och varför inte göra något extra för familjen. En lite lyxigare måltid kanske man ska planera och om barnen får välja så är höjden av lyx pannkakor! 
Eventuellt att vi har delade uppfattningar om vad som är en lyxmiddag men varför inte låta barnen få bestämma ibland. Och tydligen så kan även denna enkla maträtt göras lite extra fin eller vad sägs om dessa pannkakshjärtan?Är tveksam om jag skulle kunna få till ett lika fint hjärta men för er som vill testa kan ni klicka er vidare hit>>Måste även passa på att säga att vi nu kör slutspurt av vår rea. Till och med den 31 januari ger vi 10% på en hel beställning (gäller både på reavaror samt varor till ordinarie pris). Ange rabattkoden "SLUTSPURT2013" i kassan för att erhålla din rabatt. Välkommen in i webbutiken!Bilder: Bite de lite

4 kommentarer:

 1. Oj, nej, det är tillräckligt tidskrävande att steka vanliga pannkakor ;-) Men fina var de absolut!

  SvaraRadera
 2. Konstigt det där med pannkakor alltså. Frågade barnen vad de ville ha för middag i veckan, och då kom det självklara - pannkakor. Men inte vilka som helst, utan amerikanska pannkakor med lönnsirap. :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men oj då, pannkakor, jag trodde det var spagetti...*haha*...

  Hoppas allt är bra hos er!
  Här har vi idag lite blåsigt och isigt...Den fina vita snön smälte...

  Men det är ju i alla fall inte lika kallt!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails