måndag 28 januari 2013

Ta in naturen i inredningenJag tycker att det enklaste och finaste sättet att göra fint hemma är att ta in växter. Krukväxter, snittblommor, kryddväxter samt grenar från äppelträd och syrenbuskar kan verkligen piffa upp det tråkigaste hörnet. 
Högst upp på min önskelista står en björkstam, den vill jag ha i sovrummet från golv till tak. Jag skulle vilja sudda ut gränsen mellan utomhus och inomhus så mycket det bara går, få in så mycket ljus som möjligt och plocka in så mycket växter det bara går.


På tal om natur har Borås tapeter kommit ut med en ny kollektion SILENT NATURE. Tapeterna är en hyllning till naturen och det här är ju också ett sätt att plocka in naturen!Ljust, fräscht och feminint!


Om man tycker att detta är lite för romantiskt så tycker jag att höstens kollektion fortfarande är lika snygg som då den kom ut med dess grafiska mönster.

7 kommentarer:

 1. Jag är så sugen på mönstrade tapeter nu efter alla år med vita väggar! Vill bara fylla huset med de finaste av tapeter så det känns sådär ombonat, så härligt!

  SvaraRadera
 2. Så snygga tapeter i fina miljöer!! Tack för inspirationen!
  Ha en fin kväll.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Den översta tapeten var jätte fin!

  SvaraRadera
 4. Vad mycket snyggt!! Älskar de två sista bilderna :)

  SvaraRadera
 5. Såååå snygga tapeter, speciellt bild nr 6. Den funderar vi på att ha i vardagsrummet, på en av de kortare väggarna.

  Hur går det med Zingo förresten, uppdatera oss gärna! :-)
  Och den där bloggträffen för företagare, hade varit kul!
  Kramar i mängder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Cissi, om jag i förhand hade kunnat ana hur mycket jobb det skulle bli den här hösten och vintern hade jag nog aldrig föreslagit att jag skulle anordna en träff för företagare. Jobbet tar galet mycket tid just nu och den lilla tid som blir över vill jag ägna åt min kära familj. Jag får göra ett nytt försök när det lugnar ner sig igen...
   Ha en fin dag!
   /Jenny

   Radera
 6. Att ta in naturen i inredningen gillas skarpt av mig, då känner jag mig hemma ;-D Hade en vän so mhade tre björkstamamr i ett hörn i vardagsrummet under några år, så fint och annorlunda, hon hade en fågelholk i ett av träden och på övriga stammar hängdes ibland lyktor och andra detaljer efter säsong.

  Ang hundkurs är det toppen för såväl ägare å vovve, i ärlighetens namn är det nog mest vi som behöver tips å råd hru vi ska göra, för är vi bara vettiga och tyfliga brukar vovvarna göra det vi begär...

  KRAM!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails