fredag 25 januari 2013

Veckans nyheterDet blev en kort arbetsvecka den här veckan men de få arbetstimmar som blev har varit väldigt bra. Det händer lite roliga saker framöver och jag är verkligen beroende av små kickar och förändringar. Gillar inte när vardagen bara går på rutin och dagarna ser likadana ut vecka efter vecka.
Nu är det endast en vecka kvar av januari och därmed också en vecka kvar av vår vinterrea. Det har rensats ut en hel del och det börjar bli ganska mycket plats på lagerhyllorna vilket känns riktigt bra med tanke på kommande leveranser. 
Lite nytt från Björk & Berries. 
Doftserien Lingonberry Rose i Body lotion, body wash samt flytande tvål.


Då är det snart dags att ta helg. Fotboll, dans, simskola och hundkurs väntar och däremellan kanske vi hinner renovera lite. Vi har äntligen hittat ett matbord (har letat efter det rätta i många år nu) men det behöver slipas och målas innan jag känner mig nöjd. Tur att det alltid finns renoveringsprojekt att ta tag i :-)


Trevlig helg! 


1 kommentar:

 1. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com
  I'd be happy if you allow me to your blog list.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails