torsdag 28 mars 2013

Mars moodboard


 
Det är dags för moodboard för marsInspirations Fabriken. Egentligen skulle den kunna bestå utav ett 10-pack utav Alvedon och näsdroppar eftersom det är så vi till stora delar har tillbringat den här månaden men jag valde ändå att ta fram de positiva delarna med den här månaden.
 
Trots mycket sjukdomar har nog den största snackisen varit vädret. Mars, som ju egentligen är en vårmånad blev i år en vintermånad. Visserligen har solen visat sig i stort sett varje dag men kylan har gjort att den här månaden har känts mer som vinter än vår. Nåja, fördelen med den här månaden är ljuset. Dagarna blir allt längre och det känns underbart!

 
Annars har mars bestått utav trädgårdsdrömmar i massor. Inomhus har vi omgett oss utav vårblommor i alla dess färger för att hålla humöret uppe. Och i morgon blir det skattjakt i trädgården i jakten på påskäggen. Jag vet två barn som längtar efter dessa påskägg men i morgon ska de minsann få jobba för dem. Sonen har önskat sig en svår karta och då ska han få det också :-)
 
Så, resten av mars firar vi påsk och njuter utav ledighet och kurer oss. Och så ändrar vi ju om till sommartid snart också, bara det är ju en sak att se fram emot!!!

4 kommentarer:

 1. Hoppas och tror att april kommer att bli en strålande vårmånad och att du ska vara frisk

  GLAD PÅSK
  // Lissen

  SvaraRadera
 2. Skickar massor av krya-på-er-strålar! Det är så trist att vara sjuk och orkeslös, inte bara trist - helt värdelöst helt enkelt. Så hoppas nu att ni snart blir helt bra och får tillbaka energin och får en mysig, skön PÅSK!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Ja jösses vad alla (inklusive mig själv) varit upprörda över den för långa vintern! Nu hoppas jag bara att det fortsätter vara vår, här har det varit fint väder (men lite kallt). Ha en fin påsk!

  SvaraRadera
 4. Vacker moodboard! Tråkigt med denna långa vintern....
  Nu längtar vi efter sommar och trädgård. Så fina trädgårdsbilder här hos dig!
  Ha en fortsatt fin påsk, kram Suss

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails