lördag 1 juni 2013

Inspirationskväll


Som jag skrev i torsdags så var vi på inspirationskväll med Linum. Det var gott, roligt och inspirerande och vi gick därifrån med massvis utav idéer på hur vi ska jobba vidare med vår webbutik samt våra varumärken.

Vi var på hotell Avalons takterass vilket ju var en upplevelse bara det. Perfekt att stå där uppe, mitt i centrala Göteborg, och blicka ner på allt folk och lastbilar fullt med studenter. Och takterrassens pool såg väldigt lockande ut i värmen...


En del utav poolen "svävar" fritt från hotellet och över Kungsportsplatsen. Poolen är klädd med tusentals mosaikbitar med ett bälte i 24 karats guld som enligt Feng Shui ger dig lycka och framgång.Men anledningen till att vi var där var ju för att se en del utav nyheterna som kommer till hösten samt få  bättre inblick i företaget Linum. Mycket intressant föredrag både från Linums vd samt grundare.
Idag blir det ännu en sväng in till Göteborg då vi ska på vernissage som ett par vänner till oss har. Det visas foton från deras 9 månaders resa i Kenya. Ska bli så kul att se!

5 kommentarer:

 1. Låter jättekul - och snygga kuddar! :-)

  SvaraRadera
 2. Spännande med inspirationskväll, låter som du fått mycket idéer.
  Brukar kika upp på den där poolen när jag går förbi, kan inte låta bli att tycka det ser lite läskigt ut:).
  Ha en fin lördagskväll.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Å, inspirationskväll... det skulle jag vilja gå på! Linums låter väldigt proffsig och lyckad! Får leta runt lite i Stockholm om det finns något "inspirativt" att gå på, om inte annat fina butiker.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jag har varken varit på Avalon eller Posthotellet, kanske skall ta mig tid och åka och kolla in!
  Vad härlig den bilden på poolen var! Kul med vernissage, var hölls den?
  Hoppas du mår bra! Kramar, Cissi

  SvaraRadera
 5. Har hört att Avalon ska vara riktigt mysigt. Blir sugen på att boka det någon gång, inte helt fel att simma runt där uppe i poolen. Låter som en riktigt mysig helg i Götet! Kram Nina

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails