söndag 16 juni 2013

Legoland


Då var det söndag igen och vi har avverkat både skolavslutning och en Danmarksresa. Barnen tycker att sommarlovet börjat på bästa sätt och nog kan jag hålla med dem. 
Vår tripp till Danmark bestod i en dag på äventyrsbad samt en dag på Legoland. Allt flöt på så himla bra under våra dagar i Danmark; vädret har varit på vår sida (förutom ovädret och därmed sjögången då vi åkte till Danmark) och det var knappt några köer alls till någon attraktion på Legoland. 


Jag älskade verkligen de små landskapen de byggde upp med byggnader och fordon i lego samt miniträdgårdarna utav riktiga växter. Lika fascinerande för oss vuxna som för de små.


Och oj, vad vi skrattade då vi åkte piratbåtarna med vattenkanoner. Vi fegade med att ta på oss regnjackor innan men blev riktigt blöta ändå... tänk att det är så roligt att ha vattenkrig mot andra :)


Om det är någon mer som planerar en resa till Legoland kan jag varmt rekommendera Hotell Bygholm Park.


Vacker inredning samt utsikt över parken.


Trots en heldag på Legoland fanns det mycket spring kvar i benen. Perfekt med den stora parken som ligger bakom hotellet.
Nu är vi hemma igen och i morgon startar vi igång sommarens stora renoveringsprojekt. Ytterligare en sida utav fasaden ska få ny träpanel samt fönster. Vi har kavlat upp ärmarna och känner oss redo att börja jobba!!!

2 kommentarer:

  1. Åh ja - de där piratbåtarna var ju underbara, barn & vuxna som har precis lika roligt! Kul, vi ska åka dit igen men det blir nog inte denna sommar.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt. Jag kommer ihåg vår tur till legoland. Jag var säkert 14-15 eller något men tyckte det var fantastiskt kul ändå. Vill både dit och till Astrid Lindgrens värld så det kanske är dags att skaffa barn snart :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails