tisdag 10 september 2013

En dag i SkärhamnI söndags åkte vi ut till Skärhamn på Tjörn vilket visade sig bli en riktigt mysig dag. Jag njuter verkligen utav det bohuslänska landskapet med bergsklipporna där hus och sjöbodar klättrar tätt tätt.Båten Lady Ellen lockade givetvis barnens (och makens) uppmärksamhet. Men jag håller med, det är något visst med sådana här båtar. Den här båten kan man hyra för bröllop, fest, konferens, räkkryssningar m.m.

Restaurangbesök med havet som utsikt blev det också. Lillasyster tycker som vanligt att pannkakor är det godaste som finns medan sonen ratar barnmenyn för en lyxig räksmörgås. 
Hade vi haft badkläder med oss hade säkert lillasyster tagit sig ett dopp. Hon är inte lika kräsen med vattentemperaturen som vi andra...


Får se om det var den sista riktigt varma sommardagen för i år... Känns lite vemodigt att tänka så men jag får trösta mig med att hösten har sin charm också.4 kommentarer:

 1. Ja, jag älskar Skärhamn! Vi ligger där varje sommar med båten. Var du inne på Galleri/Café Södra hamnen 31? Ett superinspirerande ställe med keramik, glas, silversmide och annan konst. Där tankar jag energi varje år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, där var vi inte. Får komma ihåg det till nästa gång!
   /Jenny

   Radera
 2. Vilken UNDERBAR bild på din dotter. Annorlunda att se henne annat än sprudlande glad, haha! Skärhamn har jag bara varit vid EN gång och det var mitt i vintermörkret några månader efter att Tjörnbron rasat. Vi var och hälsade på en gammal väl till min mamma som förlorat sin man i Tjörnbronolyckan. Kanske skall ta och besöka stället snart så jag får andra kopplingar till ön än den olyckan?

  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Helt underbara bilder Jenny! En pärla som jag faktiskt aldrig har besökt. Skriver upp den på min lista över de där pärlorna som måste besökas en dag. Jag kan tänka mig att ni hade en fantastiskt fin sensommardag vid vattnet och tänk att kunna njuta av sådan värme i september. Härligt!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails