onsdag 16 juli 2014

Underbar ljusstake från Madam StoltzVi har fått in en underbar ljusstake från Madam Stoltz. Det var till och med så att min man klämde in med ett "wow", och det ska ni veta är ett bra betyg det! :-)


Det är ju faktiskt så att kvällarna börjar bli lite mörkare nu, och framför allt är det så skönt ute så man kan sitta ute långt in på kvällen, så då passar det utmärkt med lite ljus, lyktor och gosiga plädar. Det är faktiskt något som vi även börjar känna av i webbutiken då försäljningen av lyktor börjar gå upp igen. 
Jag kan återigen rekommendera våra nya LED-ljus (som garanterat inte blåser ut även om sommarvindarna försöker). Dessutom väntar vi in ännu fler lyktor så håll utkik!1 kommentar:

  1. Finaste Jenny. Jag förstår att maken sa "Wow". Så fin. Och du har så rätt, att tända ljus är mysigt året om. Här tände vi ljus ikväll. Bara för att det är så mysigt.

    Ta hand om dig vännen och njut av sköna sommardagar!♥

    Kram Charlie (dvs Lotta som efter välbehövlig bloggpaus har påbörjat ett nytt spännande bloggäventyr. Något helt annat. Men samtidigt också samma.)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails