onsdag 29 november 2017

Julklappar & julklappstips
Det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa till sina nära och kära i julklapp... Här är våra bästa julklappstips till mamma, svärmor eller mormor/farmor.


Lily bäddset - Skäm bort din kära mor med ett riktigt fint bäddset i fantastisk kvalité. Örngott och påslakan kommer från det svenska varumärket Shyness
Paraply - Ett paraply behöver vi alla och varför inte slå till på ett extra vackert paraply så att din mor kan gå omkring där i regnet med lite extra stil.
Glasklocka - Missa inte den söta glasklockan för endast 150kr. I den kan man exempelvis ha lite salt eller använda som vitlöksförvaring. Fin att ha ståendes framme i köket.
Tårtfat - De vackra tårtfaten/kakfaten från Miss Etoilé är en riktig storsäljare. Varför inte baka något riktigt gott till din mor och ge bort tillsammans med det vackra tårtfatet?
Nötskål - Fantastiskt söt skål till julnötterna. 
Necessär - Ge din mor en vacker sminkväska/necessär från det svenska varumärket Shyness
Sax och snöre på smidesställning - Har du en mamma med trädgårdsintresse är det här en fin present att ge. Missa inte heller vårt stora trädgårdssortiment.Lägg din beställning innan den 20 december för leverans innan julafton. Vi har öppet köp t.o.m. den 31 januari 2018.SparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails