söndag 19 november 2017

Skapa ett julfint hem i vitt & silverOm man inte vill gå all-in med färgen röd till jul är vitt och silver en vackert alternativ. Denna svala färgskala påminner om årstidens frostiga natur ute och är lika vackert till jul som till nyår. 

Vi älskar pom poms och de passar verkligen i alla lägen! Fina att dekorera med på fester men passar lika bra som dekoration i ditt hem och kanske inte minst så här års. Vi har många olika modeller, färger och storlekar på pom poms. Kanske lite extra roligt med dem som ser ut som snöflingor eller de vackra pom pomsen som är helt i vit tyll.


Vackra paketinslagningar hör julen till. Även om det finns många vackra inslagspapper är brunt kraftpapper en fantastiskt bra bas till ett vackert paket. Lägg istället till det lilla extra i form av vackra snören och etiketter.


Missa inte den vackra girlangen med texten "Merry Christmas". Finns i färgerna silver, guld och röd.


Duka i vitt och silver samt bryt av med lite gröna grankvistar. Bordsplaceringen organiseras lätt med dessa söta julkulor med gästernas namn. 


Denna mörka årstid gäller det att ösa på med ljus, ljusslingor och annan belysning. Här har vi en fin julbelysning i form av texten XMAS.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails