tisdag 9 oktober 2018

LektältEtt av de viktigaste sakerna att tänka på när man inreder ett barnrum är att skapa en myshörna av något slag. Ett barn behöver ett litet krypin där de kan avskärma sig från omvärlden för lek, mys eller sagostund. 
En populär variant av myshörna är de fina lektälten eller Tipitälten som de också kallas. De ger en hög mysfaktor och är en riktig snygg detalj i barnrummet.
Vi har tidigare nämnt här på bloggen att det är en stor fördel att inreda ett rum med textilier och då kanske speciellt ett barnrum. Med textilier från man en ombonad känsla samt att det även dämpar ljud. Dessa lektält är ett enkelt och snyggt sätt att få in mer textilier i barnrummet. Inred sedan tältet med en mysig matta och kuddar för att få det extra ombonat.
Tipittälten passar lika bra i barnrummet som i exempelvis vardagsrummet. I och med att dessa lektält är väldigt enkla att fälla ihop är de enkla att flytta vid behov. 
Varför inte flytta ut tältet ut i trädgården en härlig sommardag?
I webbutiken har vi flera olika modeller och färger att välja mellan. Tältet på bilden ovan kommer från vår danska leverantör Bloomingville och är nu till nedsatt pris.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails