fredag 7 juni 2019

Kampanj på Iris HantverkI samband med Sveriges nationaldag lyfter vi fram några utav våra svenska varumärken från vår webbutik samt sänker priset på utvalda produkter. Kampanjen gäller fram t.o.m. söndagen den 9 juni eller så långt lagret räcker.

Först ut har vi varumärket Iris HantverkGrunden i Iris Hantverk är borstbinderiet i Enskede där 6 synskadade hantverkare från flera olika kulturer binder borstar enligt gammal hantverkstradition. Produkterna från Iris Hantverk är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial. 
Följande produkter finns nu till 20% rabatt:Hängaren är tillverkad i obehandlad björk. Fungerar alldeles utmärkt som hängare i sovrum, hall, badrum eller varför inte i växthuset för redskap.
Komplett sopset med kort handtag i oljad bok och borst av tagel. Vitfärgad skyffel i blastrad plast. Sopsetet går att hänga då både skyffeln och borsten har ett hål upptill.

Brödpenseln är tillverkad i oljad björk samt tagel. Skaftet har ett hål för upphängning.Disktrasorna är tillverkade i 55% lin och 45% bomull. Tvätta dem i 60 grader och trasorna blir som nya. Tvätta även innan första användningen för bästa uppsugningsförmåga. Trasan har mycket god uppsugningsförmåga och lång livslängd.
Rund rotfruktsborste i oljad lönn och unionblandning. Passar utmärkt för att rengöra potatis och rotfrukter. Men borstens utformning samt rejäla knopp gör att denna kraftiga borste även passar för rengöring av hårt smutsade grytor och pannor. Borsten är vattentålig. Med sin ergonomiska och runda form ligger borsten mycket bra i handen.

Slutligen har vi den stilrena WC-borstenToalettborsten har skaft av oljad björk samt borst i syntetfiber. Behållaren är tillverkad i mjuk betong.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails