måndag 4 maj 2009

Beslutsångest

Ännu en vecka har gått, vilket även innebär en vecka mindre till starten av webbutiken. Varje ledig stund ägnar jag och min sambo åt webbutiken och det känns oerhört roligt.

Bokföringsprogram samt skrivare är beställt och jag har nu gjort min första leverantörsbeställning. Jag ser verkligen fram emot den dag då varorna börjar rulla in. Det har faktiskt gått ganska bra vad gäller kontakten med olika leverantörer. Nu har jag visserligen bara börjat men jag får vara glad för en bra start i allafall.
Det är några som frågat vad jag ska ha för produkter och vilken inriktning butiken ska ha. Jag vill vänta lite tills jag fått klartecken från alla leverantörer innan jag säger för mycket. Men det kommer att vara både för barn som vuxen, inne som ute, stilrent blandat med en aning gammaldags.

Det som kommer ta längst tid och som kan förstöra min tidsplan är utformandet av själva webbutiken. Jag har sådan beslutsångest angående layouten; färg på sidan, logga, knappar, framsidan... Vet inte hur många timmar jag lagt ner på att hitta ett typsnitt som känns bra.

Det var denna "arbetsvecka", nu ska jag fortsätta mitt planerande av layouten. Försöka ta bort ångesten och bara ta beslut...

9 kommentarer:

 1. Men så kul att hitta hit och att få vara med från starten av din butik! Modigt och inspirerande!! Har aldrig mött någon som ångrat att de följde sin dröm...
  Ska bli kul att se vad du väljer för typsnitt!Lycka till nu!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åå så spännande det ska bli!! Låter jättebra ju!:) Ska butiken heta Hemlängtan? Jag gillade typsnittet i mitten till vänster... Både lite klassiskt och modernt.
  (Sånt här pysslar jag ju dagligen med på jobbet så jag är ju lite "skadad" :P Men tyvärr kan jag inte det här med webdesign och hur alla koder funkar. Hade jag det så hade mig blogg sett VÄLDIGT annorlunda ut än vad den gör idag!)Kul att få följa ditt arbete med din dröm!
  Ha en bra dag!! Kramar

  SvaraRadera
 3. Ska bli jättespännande att se sen när ni öppnar! Förstår att det är många beslut som ska tas, ibland vill man att det bara ska finnas ett alternativ så man slipper alla beslut! Lycka till! Kram helena

  SvaraRadera
 4. Det näst nedersta typsnittet var ju fint till det ordet!
  Gud så spännande! Måste hoppas in i webshopen när du är klar att sätta igång!! kram!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vad kul det ska bli med en webbutik...*längtar*:) Lycka Till, kramar emmsan

  SvaraRadera
 6. Förstår att det går åt mycket tankearbete. :-) Måste vara hur kul som helst dock. Många fina typsnitt - som ger lite olika signaler. Förstår att det inte är helt lätt att välja.

  SvaraRadera
 7. Vilket spännande arbete ni utför och även har framför er. Fina typsnitt vilket ni än väljer.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Vad kanonkul, lycka till!

  Gå på magkänsla och det som instinktivt känns bäst. Grubblar du för länge känns inget bra till slut. Iallafall upplever jag det så//Ha en bra tankedag//Maria

  SvaraRadera
 9. Så spännande med en ny webbutik! Jag tror det kommer bli jättebra, lita på din magkänsla :) Kram! Sofie

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails