fredag 8 maj 2009

Vitt vitt vittJag kan inte hjälpa det, hur jag än gör så blir allt jag gör vitt... När det är dags att renovera här hemma planerar jag alltid in att vi ska ta in lite färg i vårt hus. Men, ju närmare renoveringen vi kommer, desto mer ändras all färg till vitt i mina planer.
När min sambo målar tak och vägg i vitt kommer alltid frågan om det inte blir för mycket vitt, för mycket sjukhuskänsla. Jag lugnar honom med att jag ska ha färg på kuddar och textilier, men det där färgklickarna kommer liksom aldrig.

Det är nog bara att inse - vit färg, lite trä, rostfritt stål och lite gröna växter - det är faktiskt så jag vill ha det.

4 kommentarer:

 1. Godkväll! Ne, jag gillar inte heller rea och att trängas. Jag betalar hellre, bara jag får gå i lite lugn och ro och vara fokuserad på grejer - inte på folk.
  Åååå, vad jag längtar efter mitt nya kök!:) Mmhmm, vitt, vitt är så fint och fräscht! Jag förstår att du är såld på det. Just nu känns det som om det inte är någon mening att ta tag i något "vid-sidan-om-projekt" förrän köket är på plats. Jag vill liksom utgå ifrån hur det kommer att bli...
  Så du bakar eget knäckebröd? Härligt! Har jag aldrig gjort... Du kanske har något bra recept??! :) Visst är Knäckelådan fiiin?! :D
  Ha du åxå en trevlig helg!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Man kan aldrig få för mycket vitt, det är min filosofi :)
  Jag är så glad att jag lyckats övertalat min man att vi ska ha vitt plankgolv i vardagsrummet! Om det sedan är praktiskt eller inte med en svart hund i huset är ju en heeeelt annan fråga! Ha det gott :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. O vad du är duktig,är övertygad om att dina ideer kommer att sälja som smör i solsken!All lycka...
  Din blogg är fantastisk trevlig!

  Trevlig pingst!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails