tisdag 6 oktober 2009

Påfyllning i bokhyllanTvå böcker har lagts in i webbutiken i dag. Två systrars söta är skriven av systrarna Eisenman som mellan 2000 och 2008 drev The Cookbook Café i Stockholm. Caféet, som var en kombinerad kokbokshandel samt café, blev succé och ledde fram till att systrarna skrev sin egen kokbok. Idag har de skrivit fyra böcker varav Två systrars söta är deras första. Idag jobbar de på nya bokprojekt samt frilansar som matkreatörer och matskribenter.

Bröd från Brunkebergs Bageri är skriven av Heléne Johansson som sedan 2002 driver Brunkebergs Bageri. Boken är indelat i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Precis som med viner så passar bröd olika bra till olika tillbehör vilket man får lära sig i boken.

2 kommentarer:

  1. Oj, jag inser att det kanske inte var så klokt att ropa på kopporna, för enligt flera så är det som du skriver inte så bra att åka på om man är gravid, jag som haft koppor kan tydligen få bältros istället... lät inte trevligt. Och som vanligt har du handplockat in godbitar, själv är jag jätte sugen på Vinterns söta med systrarna, men i ärlighetens namn beror det mycket på att den är så vacker hi,hi. Varma kramar!

    SvaraRadera
  2. Både de böckerna har jag med på min önskelista! Fint sortiment du fått in:)

    Ha en bra torsdag!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails