torsdag 19 november 2009

Vårkänslor


Idag har jag haft en bra dag! Goa Pia från Linum har varit här och visat vårkollektionen, så nu vill jag ha vår! Känns lite dumt att säga att man längtar till våren nu när de flesta börjar få julkänslor, men vi har verkligen mycket fina textilier att se fram emot.

7 kommentarer:

 1. Åhh vad fint...Jag älskar våren. Men suck först julen hihi. Jättefina och vackra bilder i förra inlägget.
  Det skall bli såå kul imorgon.
  Kra Anne

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara tänka mig allt fint som Linum bjuder på till våren. Jag beställde en hel del därifrån när jag drev min lilla blomsterbutik. (Fast det känns som det är 100 år sedan....Det är 10år sedan) Önskar dig en trevlig helg vännen! Många Kramar Therese

  SvaraRadera
 3. Ha, ha underbara du!!! Jag har hittat min övermna, förlåt kvinna... men i ärlighetens namn så har mina tankar redan börjat vandra till pärlhyacinter och andra våriga detaljer, that´s me! Kanske borde jobba med något säsongsbetonat så man fick "tjuvstarta" säsongerna genom att alltid ligga en kollektion före?! *ler* Önskar dig/er en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Tack för den snabba leveransen, är jättenöjd! Ska bara köpa några band till dekorationerna och sen ska jag hänga upp dem. Blir dock inte i julgranen utan i några grenar trollhassel som jag har i en vas. Visar resultatet sen i bloggen:) Tiden går snabbt så rätt som det är så är det vår ute igen, Linum har mkt fint!

  Ha en trevlig helg! //Josefine- At home

  SvaraRadera
 5. God kväll gumman..Ja det var gott med bakat..Blev att man frös in en del så man kan plcika fram då & då längre frma till julen.Ha ne skön kväll.Ha en mysig helg.kram

  SvaraRadera
 6. Åhhh tänk att det kommer en vår snart igen... (okej snart och snart... men å andra sidan... allting är relativt..:))

  Herregud hur roligt har man inte haft med doktorsväskan i sina dar. Den ska jag lägga på minnet tills nästa gång någon liten i min omgivning fyller år!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka fina vårtyger du visar...men som sagt, först julen, hihi. Ha en bra dag, kraam Sofia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails