söndag 27 december 2009

God fortsättningEftersom jag inte hann skriva ett inlägg innan jul och önska er alla god jul får jag nu i stället önska er god fortsättning.
Vår jul har varit toppenbra; Tomten har kommit på besök och barnen har varit så lyckliga. Och snö har vi haft också, mer än vad vi vågat hoppas på.

Nu ska här jobbas, både inventering och bokslut ska vara klart om en vecka. Och nyheter har det kommit också, men de läggs ut i webbutiken lite senare för vi ska även passa på att njuta av julledigheten.

5 kommentarer:

 1. God fortsättning själv! Ja, julen har en helt annan dimension sedan man själv fått barn, vilken glädje de ger! Hoppas du/ni hinner njuta mellan bokslut och inventering, massor av kramar från ett allt snöigare norr!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Önskar dig en riktigt god Fortsättning! Vad bra att du haft en trevlig jul....vilken härlig bild du visar! Passar på att önska dig ett Gott nytt År! Många Kramar Therese

  SvaraRadera
 3. En riktigt god fortsättning till dig också!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild! God fortsättning på dig också. :-)

  SvaraRadera
 5. Glöm inte våra lampor i inventeringen. Känner att det är på tiden att ni får betalt för dem! Hojta när de är inlagda så jag inte missar det.
  /Maria

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails