tisdag 23 mars 2010

Himmelgrå

Idag har vi fått in ny färg på blockljus i webbutiken. Himmelgrå heter färgen och en grå himmel är precis vad vi har här idag. Det ösregnar och det är nu knappt någon snö kvar på gräsmattan. Det känns mysigt att sitta här inne med tända ljus och höra regnet slå mot fönstret men samtidigt känns det lite olustigt då vi tidigare haft många översvämningar i källaren och mycket takdropp in i sovrummet. Nu har vi renoverat och inte haft några problem på sistone men oron sitter fortfarande kvar. 

Snart fyller min blogg ett år och då blir det tävling. Håll utkik nästa vecka!

6 kommentarer:

 1. Fin färg! Jag gillar grått! Kanske lite ljusare än den kommer väggarna bli i köket sen i sommar.

  Usch ja, tråkigt väder, men snön smälter ju. Alltid något :)

  Kul med tävling!
  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Åh så fint. Har du kvar ditt dockskåp? Min pappa slängde vårt när han rensade ur huset vid en flytt. doh!

  SvaraRadera
 3. Fy för översvämningar, jag är rädd att många kommer att få det vått i sina källare i år med all denna snö som skall smälta... Kram

  SvaraRadera
 4. Usch, översvämning vill man ju helst slippa, hoppas ni slipper sådant i år! Har verkligen varit svängningar i vädret de sista dagarna med regn, snö och sol om vartannat. Håller tummarna för många soliga dagar snart.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin färg den kändes "lite ny" för mig...Vad jobbigt med översvämningar! Det blir nog mycket av det nu när vi haft så mycket snö! Önskar dig en Trevlig onsdag vännen! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Ja visst blev det bra! Känns jättebra att det bara behövdes lite färg och inte några större ingrepp. Det bästa är väl ändå att det inte kostade mer än 1000,- för all färg. Blandaren sponsrade mamma oss med... :)

  Hallen blir nästa projekt, men med furutak så måste vi vänta tills man kan vädra eftersom oljefärgen luktar så starkt.

  Annars är det faktiskt samma här. De rum som vi inte har grejat i ser ut som hejkomochhjälpmig á la 70-tal...

  Kram, Emma

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails