måndag 8 mars 2010

Joseph Bentley

För att fortsätta på mitt tidigare inlägg om vårtecken så är ett säkert tecken i webbutiken att försäljningen av våra trädgårdsredskap har satt fart. I dag har jag fått in en leverans av Joseph Bentley så nu är vårt lager påfyllt igen. Några nyheter kommer att komma från dem men mer om det senare.


Mer än så blir det inte i dag, för här är det sjukstuga som gäller. I morgon hoppas jag på friska barn och lite nyheter i webbutiken.

6 kommentarer:

 1. Så fina verktyg! De ser ut att vara såna som håller en livstid! Vill ha :)

  Jag fick lite ångest när jag såg dina växter få ny o fin jord. Jag har massa pelargoner som ska in från kalla garaget. När som helst, när ork o tid finns!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, man börjar ju faktiskt tro på att våren kanske är på väg nu när solen sken så fint idag. Man ser ju rentav asfalten på vissa ställen :)
  Hoppas ni alla är friska och pigga imorrn!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åhh vad härligt det ser ut, hm jag är ju bara så dålig på trädgård. Finfin grep. Tvålpumpen, så fin hm kanske något för landet, den har gått sönder där. Hoppas att ni piggar på er.
  Stor kram Anne

  SvaraRadera
 4. Härliga tider som väntar!!:)
  Blir så nyfiken på vad det är för växt till vänster i förrförra inlägget??
  GRATTIS till era 15 år tillsammans!! Ja tänk om du vetat den gången... :)
  Ha det så gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men åh ska ni aldrig bli friska:-( Krya på er!!!

  Ni tar in så fina saker till butiken!!:-)

  Ha en fin dag!

  Kram Sofia♥

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder, dom fåren verkligen att längta....Hoppas att barnen kryar på sig nu! Många Kramar till er från Mig./ Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails