torsdag 11 mars 2010

Vilken stil har ditt hem?


Två nyheter i dag, Stjärna ljuslykta samt Polo prydnadskudde, som tillsammans blev ett marint tema.
Det här med stilar är inte helt lätt. Jag tycker det är svårt att säga vad jag har för stil på sortimentet i webbutiken. Jag själv tycker det är en blandning av marint, lantligt, lite modernt och så vill jag även säga en aning industriellt men vet egentligen inte om jag lyckats få in så mycket i den stilen ännu. Vad säger ni, vilken stil skulle ni säga att min webbutik har?

Lika svårt är det att säga vad jag har för stil här hemma. Vi bor i ett hus byggt 1937 och vår tanke är att renovera det med en ganska lantlig stil. Men när vi väl är färdiga med ett rum så går det mer åt det moderna hållet än det var tänkt från början. Och precis som i webbutiken smygs det in lite marint tema samt lite retro...många blandade stilar med andra ord. Den röda tråden får bli "vår eget tycke & smak".
Hur är det med er andra? Kan ni hålla er till endast en stil eller är det blandat?

8 kommentarer:

 1. Tycker att du beskriver din butik bra men jag håller med om att det där med stil är svårt när det finns SÅÅÅ mycket fint och alla stilar är fint på sitt sätt. Man önskar ibland att man hade ett hus för varje stil...:)
  Det är väl en väldigt bra grund och filosofi att butiken innehåller det som ni gillar!!!

  Tack för dina snälla ord!!! Blir så glad och jisses så roligt det hade varit få formge lite till butiken i framtiden!!! Vi får ha det i tankarna...!
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Stil? Skall man ha det? Vi har ... många olika sorters ... variationer ... men stil gå nog inte att använda hos oss!
  :)

  SvaraRadera
 3. Det är nog väldigt varierat hemma hos oss, men just nu är det mycket möbler och sånt från 60-talet som finns i hemmet. Men jag tycker det är helt okej att blanda hur som helst bara man själv är nöjd.

  SvaraRadera
 4. Jag har också svårt att hålla mig till enbart en stil. Tanken finns där från början men sen smyger sig alltid något annat in och så blir det en blandning med saker och stilar som jag gillar. Antar att det är helt ok oxå, så länge man själv är nöjd :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har äntligen hämtat ut mitt paket :) Ledsen att det tog sån tid men det har verkligen varit svårt att få till det.

  Är mycket nöjd förutom med servicen där jag hämtade ut paketet. Nåväl :)
  Nu ska jag skicka iväg vackra kort!

  SvaraRadera
 6. Hallå vännen...Jag tycker att dom stilarna är helt rätt på din webbutik. Ja vad är jag? När jag började blogga var jag mer marint, new england både hemma och på landet. Nu är det kvar på landet och jag har svart och vitt hemma. Men på landet skall det få vara kvar. Gillar den ljusstaken, stjärnan a lot...

  Kramkrma Anne

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Jag känner igen mig i det du beskriver att det är ibland svårt att hålla sig till en stil. Jag har nog lite blandat, lantligt,gammeldags gärna rött, vitt o marint på sommaren kanske lite mer New England stil då! Önskar dig en skön helg med solsken o takdropp! Vårkramar till dig! Therese PS.Jag tycker du har en härlig mix på din webbbutik.

  SvaraRadera
 8. Jag tror ofta att det är svårt att sätta fingret på en stil - och faktiskt tycker jag inte att det är något att eftersträva heller. Alltför konsekvent utförda inredningar tycker jag ofta blir rätt trist. Ren "New England"-stil eller "vitt med utbytbar accent"-stil är jag SÅ trött på. Tycker att det blir finast om man som du plockar det man gillar från olika stilar och försöker få ihop sin egen helhet. Det blir mest personligt och mer hållbart i längden än att följa trender som kommer och går. Ofta blir det ändå någonstans konsekvent linje - eftersom man ju har sin egen smak som går igen. Värre är det väl om den egna smaken är väldigt spretig, men det verkar inte vara någon risk i ditt fall. :-)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails