söndag 20 juni 2010

4 år!!!

Bild: egen.

Igår blev min lilla grabb 4 år, hjälp vad tiden går. Men ändå, vilken härlig ålder han är i nu!
Han fick vara med och hissa våra kära grannars flagga, vilket var riktigt uppskattat. Sedan följde dagen med alla önskemål som mitt lilla kalasbarn hade, det blev med andra ord både godistårta och majskolvar!

Nu har vi nedräkning till sommarlov och semester, bara fyra dagar kvar! Vilken underbar känsla det är att ha hela sommaren framför sig. Hoppas nu bara att det blir härligt sommarväder 6 veckor framöver!

3 kommentarer:

 1. Grattis till lillkillen! Godistårta lät inte helt fel ;)

  Underbart med semester! Själv får jag vänta till v 31 o 33. Vi fick inte ta 2 veckor i rad...

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Hallå raring och hipp hurra till 4-åringen idag. Han ser underbar ut och visst är den åldern helt fantastisk. Min bästa vän har en i den åldern nu och han är ju bara för rolig. Själv har jag glömt åldrarna nu har jag mest en tjurig 13-åring och en helt ok 9-åring. Vi går också snart på sommarlov och semester, iaf 3/4 delar av familjen, 13-åringen har haft sommarlov sedan skolavslutningen. Ha det gott vännen/ Kramkram A

  SvaraRadera
 3. Ett jätte grattis i efterskott till fyraåringen <3 Lät som ni hade ett toppen firande, nästan iklass med kungabröllopet ;-P *fniss* Hoppas ni får en fin start på veckan. Kram kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails