fredag 16 juli 2010

Rött är sött

Bilder: egna

Nu har jag precis lagt ut de röda tygerna som vi säljer som metervara. En färg återstår, sedan är alla tyger inlagda.

Första dagen utan barn är avklarad. Med en ständig undran över vad mina små älsklingar gör har ändå dagen rullat på riktigt snabbt. Dagen har ägnats till att försöka jobba ikapp med webbutiken. Nu när vi haft så fint väder har det varit många lata dagar, så jag har en hel del att göra. Annars har jag ganska svårt att bestämma mig för hur jag ska göra med dessa barnfria dagar. Ska jag köra på med renoveringen eller försöka jobba ikapp med webbutiken eller ska jag bara vara och ägna dessa dagar åt en efterlängtad vila... Jag får beslutsångest och irrar omkring medan sambon tar det med ro och gör det som faller honom in. Önskar jag vore mer som honom... 

3 kommentarer:

 1. Vilka fina tyger! Känns lite jul :)

  Å, det är så jobbigt när man inte vet i vilken ände man ska börja i. Vi har skrivit en prioriteringslista vad som ska göras på semestern, kändes nödvändigt när det är mycket man vill göra!

  Pioner brukar nog som du skrev ta ett tag på sig innan de blommar. Den kanske har hamnat på rätt plats? :)Å förresten så nästan studsade jag ur sängen tio i fyra ;)

  Nu ska jag ut o klippa häck (om häcksaxen startar)!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är jobbigt när inte kidsen är hemma men försök att njuta lite nu oxå!! Men jag är precis som dig så jag ska inte säga nåt, hihi...:-)

  Ha en fin helg nu vännen!!!

  Kraam sofia

  SvaraRadera
 3. Randigt, rutigt, vitt och rött,
  Kan inte bli bättre
  UNDERBART!!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails