torsdag 16 september 2010

Snart är det helg...

Bild: egen

Vid 14-tiden brukar jag vara färdig med dagens nyhet och kan i lugn och ro sätta mig och blogga innan det är dags att hämta barnen. I dag ligger jag dock efter massor i dagsschemat. Känner mig inte helt kry idag och det mesta går på halvfart. Men jag har tagit en massa kort och jag återkommer med nyheterna så fort jag lagt in varorna i webbutiken.

Känns härligt med torsdag. Barnen och sambon är lediga i morgon så nu känns det att helgen är på gång. Edvin har tjatat om fredagsmys sedan i måndags så det är nog lika bra vi tjuvstartar i kväll.

Må gott!

4 kommentarer:

 1. klart man kan tjuvstarta med fredagsmyset!!:-)) längtar till helgen som tusan, det vankas partaj utan kids nämligen, ska bli sååå kul!!:-) ha det bäst vännen! kraam s.

  SvaraRadera
 2. Vilken jättefint bild! Visst är torsdagen skön. Dagen inför helgen. Väntar fortfarande på det göttiga.

  Hoppas att du kryar på dig så att du är frisk och pigg i helgen.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jättefin bild!

  Klart man får tjuvstarta, jag har gärna fredagsmys en onsdag...*ler*... Men det får ju inte bli lördag varje dag förstås!

  Ang butiken så är det jag och min mamma som jobbar där ihop. Butiken är min, men jag hyr lokalen av mina föräldrar som köpte loss det förra våren, och så har vi renoverat och fixat det mesta för det var ett ruckel, men med stoor potential för en lantlig mysig butik med rätt stor yta, inte ens vatten fanns det i bygget!
  Och det behöver man ju om man i grunden dessutom är en blomsterbutik!

  Önskar dig en riktigt trevlig helg!
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild!!!

  Här är en till som gillar din blogg för blandningen skull!

  Tänk att fredagsmys är så vedertaget nu för tiden... det är underbart!!!!:)
  KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails