torsdag 9 september 2010

Staplingsbara kuber

Bild: egen.

Dagens nyhet: Stapelbara kuber med fina, färgglada motiv.

Tack till er som tyckte till om julen igår! Det var lite olika förslag så jag gör nog så att jag lägger ut julprodukterna så fort jag får dem men jag ska inte börja prata jul här på bloggen förrän slutet av oktober/ början av november.

För övrigt känns det ganska tomt på ord idag. Stress, trötthet och en envis huvudvärk har tagit ett fast tag om mig i en vecka nu. Hoppas på en bättre dag i morgon...

5 kommentarer:

 1. Vilka fina, härliga färger! Man blev glad av dom....

  Hoppas att du känner dig bättre!
  Kram T

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker, önskar ibland att man hade mindre barn när man ser alla dessa fina saker:) Julen ja, är ingen julmänniska så det får inte tas upp för tidigt hihi. Kommer ihåg förra julen när alla bloggar satte igång hihi blir precis trött.....Men i butiker brukar det väl numera komma i oktober.Vi får huset 1 oktober om allt går som det ska. Ha det gott / Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Hoppas huvudvärken ger med sig, har oxå haft en envis huvudvärk i några dagar nu...

  Ojojoj, jag ser en potentiell 2-års present till min gudson tror jag! Supersöta lådor tycker jag! Undrar om de passar en 2-åring?

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga bilder du tar med nya kameran!!! (ja, det gjorde du ju faktiskt innan också... men grattis till den, hoppas ni får ett långt och fint förhållande!:)
  Hoppas du kommer ikapp dig själv i helgen...!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att huvudvärken ger med sig så du får en härlig helg.
  kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails