fredag 29 oktober 2010

Dags att bli glad igen!


Så var det fredag igen. Sambon var tvungen att jobba på sin lediga dag men barnen har varit hemma från dagis som vanligt. Här har vi lekt kuddkrig, frisör och så har vi ju packat ordrar så klart ( ni vet - paketen som skickas på fredagar har alltid extra tejp eftersom sonen har hand om tejpningen den här dagen).

Men dagen började mindre bra då jag i förmiddags såg att en annan webbutik använt sig utav mina foton på en produkt i deras butik. Fy vad arg jag blev. Både jag och min sambo lägger ner otroligt mycket jobb och tid på vår webbutik och vill inte göra gratisjobb åt våra konkurrenter!!! Jag ska ta mig en funderare på vattenstämpel.
Nu lämnar jag detta bakom mig för nu är sambon hemma och det är helg på riktigt. Dags att bli glad igen!!!

4 kommentarer:

 1. Hejsan.

  Tråkigt när andra gör på detta viset, förstår att du blir sur.
  Så mycket tid som man lägger ner och så gör en del på detta sättet.....
  Egentligen skulle du anmäla kanske..

  Eller så går man bara vidare och skakar av sig.

  Ha en fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 2. Ja det går ju inte att vara arg länge (så jäkla tråkigt...!!!!) när man ser den glada gosingen!!! Herre jisses så go!:)

  Önskar dig en riktigt skön helg vännen!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vad fräckt!

  Tror de inte att det upptäcks?

  Fick nya Lantliv igår och jag tror det var 21 sidor längst bak i tidningen med annonser för butiker och då mest nätbutiker, måste vara rekord... Jag var tvungen att räkna sidorna..*haha*...

  Och bla så var där butiker som profilerade sig exakt likadant som vissa andra, inga namn nämnda...men de hade ju inte stulit bilder då, men ändå så trist att köra någon annans koncept rakt av!

  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Men fy så lågt att använda er bild i komersiella syften dessutom, hur tänkte de?! Eller snarare tänkte de inte alls... Låt det rinna av och försök njuta av helgen <3 KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails