lördag 2 oktober 2010

Strandbröllop


Efter att vi bestämt oss att ha vårt bröllop i Spanien föll tankarna på ett strandbröllop. Hur mysigt skulle det inte vara att stå där med sand mellan tårna och höra havets brus i bakgrunden?
Men planerna har ändrats då vi blivit avrådda både från präst, fotograf och bröllopskoordinator. Det finns inga privata stränder där vi ska vara och jag kan hålla med om att man tappar all charm med ett strandbröllop om vi är omringade av en massa nyfikna, halvnakna strandbesökare. Men nu är iallafall vårt andrahandsval bokat och jag tror och hoppas att det blir bra.

I och med det är alla stora saker bokade och klara vilket känns riktigt skönt. Oj, vad mycket beslutsångest och vakna nätter det varit på vägen, men det är det värt! Nu är det full fokus på detaljerna - det roligaste av allt!!!2 kommentarer:

  1. Ha du är avis på mina ytor, jojo kan säga att jag är avis på ditt kommande bröllop aoch allt planerande:) 14 år sedan jag gifta mig och jag skulle gärna göra om det. Gud vad kul för er:) Stor stor kram Anne

    SvaraRadera
  2. Hi hi nu gör du ju oss dödligt nyfikna, vad är andrahandsvalet? Park, kyrka eller vad? *nyfiken* Ha en fin dag, här gryr dagen, en alldeles rosa himmel! Så vackert. Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails